OVERWEEGT U EEN MACHINE AAN TE SCHAFFEN? DENK DAN NOG EENS GOED NA.


X-Torq®, goed voor uw efficiëntie en financiën, en voor ons milieu

We bieden een reeks krachtige accumachines. Maar voor de echt zware taken hebt u soms machines met een benzinemotor nodig. Onze X-Torq®-technologie biedt u niet alleen de kracht die u nodig hebt. U kunt ook genieten van een hogere brandstofefficiëntie en lagere uitlaatemissies in vergelijking met conventionele motoren.

Pionierswerk is onderdeel van ons DNA. Sinds de oprichting van Husqvarna in 1689 hebben onze ingenieurs voortdurend nieuwe technologieën ontwikkeld die het dagelijkse leven van mensen hebben verbeterd. Er worden nieuwe normen gesteld voor de manier waarop dingen moeten worden gedaan als het gaat om professioneel en thuiswerken. Vandaag de dag bieden we benzineaangedreven precisieproducten die een hoog koppel leveren waar u dat het meest nodig hebt. Of u nu zaagt, blaast of trimt, u kunt vermogen verwachten over een indrukwekkend breed toerentalbereik.

Maximaal vermogen bij lage toerentallen

Een groot deel hiervan is te danken aan X-Torq®, onze gepatenteerde en langdurig beproefde motortechnologie. Onze X-Torq®-motoren zijn ontworpen om maximaal vermogen te produceren, zelfs bij lagere toerentallen. U ziet X-Torq®-motoren in een reeks handgedragen producten die aanzienlijk meer vermogen leveren in het lage toerenbereik in vergelijking met standaard tweetaktmotoren, waardoor het aanmerkelijk gemakkelijker is om zelfs de zwaarste taken uit te voeren.

Zuivere lucht reinigt de emissies

, maar dat is nog niet alles. X-Torq® is ook zuiniger en daarom in veel gevallen goedkoper in het gebruik. Sterker nog, X-Torq®-producten voldoen aan de strengste milieuvoorschriften. Ze verbruiken tot 20% minder brandstof en produceren tot 75% minder emissie in vergelijking met conventionele motoren. Het geheim hierachter is dat onze technologie zuivere lucht gebruikt in plaats van lucht gemengd met brandstof om uitlaatgassen af te voeren. Hierdoor is X-Torq® meer dan alleen een gewone, krachtige benzinemotor, het is een technische oplossing die gunstig is voor uw efficiëntie, uw financiën en, niet te vergeten, het milieu.

Gerelateerde artikelen

 • Living city digital event 2020 - image
  Sustainability

  Hoogtepunten uit Living City 2020

  We organiseren een jaarlijkse internationale conferentie, die nu Living City heet, over hoe slimme groenvoorzieningen, satellietgegevens, verbonden producten en opkomende technologieën stedelijke gebieden kunnen verbeteren en groenere, levendigere steden kunnen creëren.

 • Battery Box Tools for You
  Sustainability

  Gebruik de machine van iemand anders

  Wij geloven dat het delen van apparatuur een geweldige aanvulling kan zijn in de toekomst. Daarom voeren we testprojecten uit, zoals "Tools for You".

 • Fleet carbon footprint
  Sustainability

  Minder impact

  Als u professionele werkzaamheden uitvoert en van benzine- naar accumachines overgaat, ziet u de milieu-impact van al uw handelingen. En dit dankzij onze digitale functie: de koolstofvoetafdrukcalculator.