Hoogtepunten van Living City, 23 maart 2021

We hebben ons aangemeld. We hebben geluisterd. We hebben geleerd. Er is alweer een Living City voorbij en we bedanken de professionals, experts en liefhebbers die online zijn samengekomen om hun kennis en inzichten te delen. De spannende en baanbrekende ontwikkelingen die voor vernieuwing zorgen op het gebied van gazononderhoud voor sport- en golfterreinen stonden in de schijnwerpers. Hieronder vindt u de belangrijkste hoogtepunten van alweer een fascinerend en succesvol Living City-evenement.

Laten we samen zorgen voor zakelijke groei

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.

Living City 2021


Gerelateerde artikelen

 • Battery Box Tools for You
  Sustainability

  Gebruik de machine van iemand anders

  Wij geloven dat het delen van apparatuur een geweldige aanvulling kan zijn in de toekomst. Daarom voeren we testprojecten uit, zoals "Tools for You".

 • Fleet carbon footprint
  Sustainability

  Minder impact

  Als u professionele werkzaamheden uitvoert en van benzine- naar accumachines overgaat, ziet u de milieu-impact van al uw handelingen. En dit dankzij onze digitale functie: de koolstofvoetafdrukcalculator.

 • X-Torq hero
  Sustainability

  Een schonere werkplek

  Hoewel we over krachtige accuproducten beschikken, hebt u soms machines met een benzinemotor nodig voor zware taken. Gelukkig vermindert onze X-Torq®-motortechnologie de uitlaatemissies aanzienlijk. Goed voor u en mensen in de buurt.