Combineer werkcapaciteit met een goede financiering

Er is de realiteit van het werk. En er is de realiteit van de financiering. In een ideale wereld gaan deze hand in hand. Ons doel is dat u de machines kunt gebruiken die u nodig hebt en deze kunt financieren op een manier die haalbaar voor u is. Financiering vormt daarom een geïntegreerd onderdeel van onze producten- en dienstenportfolio. Informeer bij uw dealer over de mogelijkheden van een financiering van uw volgende machineaankoop.

Husqvarna Card

Financieringsoplossingen met de Husqvarna Card

Met een Husqvarna Card kunt u gespreid betalen binnen een periode van 1, 3, 12 of 24 maanden. U beslist bij aanvang naar welk betaalplan uw voorkeur uitgaat. Indien u bij aankoop het volledige bedrag betaalt, worden geen rente en kosten in rekening gebracht. Als u ervoor kiest gespreid te betalen, dan kost dit SEK 95 tot SEK 395 aan administratiekosten, afhankelijk van de geselecteerde optie, en beheerkosten van SEK 29 per maand plus rente.

Rekenvoorbeeld: Voor een lening van SEK 10.000 verdeeld over 24 maanden geldt een jaarlijks kostenpercentage van 11,2% (februari 2009). Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten