1/6
Robotmaaiers

HUSQVARNA AUTOMOWER® 105

 
 
 
600 m²
Oppervlaktecapaciteit
25 %
Maximaal niveauverschil in werkgebied
No
App gestuurd
 
 
 
 
 
 
 
 
Wat is er inbegrepen
HUSQVARNA AUTOMOWER® 105 - 967 64 54‑12

Inclusief

 • Laad station
  Ja
 • Reserve messen
  6 stuks
 • Voedingseenheid
  Ja
 • Laagspanningskabel
  5 m

Exclusief

 • Wielborstels
 • Begrenzingsdraad in lus
 • Krammen

Let op: er kunnen levertijden gelden

Compacte robotmaaier met 3 wielen voor efficiënt maaien van meer open grasvelden. Geschikt voor kleinere gazons tot 600 m² en kan ook hellingen aan met een helling van 25%. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt persoonlijke instellingen. Polaire witte kleur is beschikbaar als optie. Let op, alle aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt. Houdt er rekening mee dat op sommige producten een levertijd kan gelden.

Kenmerken
Specificaties
Vergelijk specificaties en functies met vergelijkbare Husqvarna-producten.
Vergelijk

DE, AT, Si, FR, BE, NL

Art. nr.: 967 64 54‑12

Capaciteit
DE, AT, Si, FR, BE, NL
Art. nr.: 967 64 54‑12
Oppervlaktecapaciteit600 m²
Soort grensWire
Max. helling binnen de begrenzingsdraad15 %
Maximaal niveauverschil in werkgebied25 %
Max actieve tijd14 h
Zoek systeemEnkelzoektocht
Volgt begrenzingsdraad1
LaadsysteemAutomatisch
Totale afmetingen
Gewicht6,9 kg
Product afmetingen, LxBxH Length55 cm
Product afmetingen, LxBxH Width39 cm
Product afmetingen, LxBxH Height25 cm
Productgegevens
KleurcoderingGrijs
Geluidsniveau waargenomen65 dB(A)
Beschermingsindex (IP-code)IPX4
Type accuLi-Ion
Accu capaciteit2,1 Ah
Laadstroom1,3 A
Maaitijd met een opgeladen accu65 min
Laadtijd50 min
Gemiddeld energieverbruik per maand bij maximaal gebruik5 kWh
Maaisysteem
Maaisysteem3 draaiende maaimesjes
Maaihoogte, min-max max50 mm
Maaihoogte, min-max min20 mm
Maaibreedte17 cm
Instelling maaihoogteManueel
Skid plateJa
Dubbele snijrichtingJa
Controle
ToestenbordKeypad and display
InformatiepaneelMonoChrome Graphical Display 2,1”
Draadloze connectieNot applicable
App gestuurdNo
Smart Home-integratieNee
Firmware UpdateDealer Service
Veiligheid
GPS Diefstal volgsysteemNo
GeoFenceNee
PIN codeJa
AlarmJa
TilsensorenJa
LiftsensorenJa
Object detectionNee
Onderhoud
Ondersteuning eigenaar
Handleidingen, handboeken, reserveonderdelen, gidsen en gerelateerde informatie voor Automower® 105 vindt u in de productondersteuning.
Productondersteuning voor Automower® 105

Voor Automower® 105

Veelgestelde vragen

Integendeel. Automower® is klein genoeg om de welvingen van een ongelijkmatig gazon te volgen. De maaier “scalpeert” de hogere delen in het gazon niet, zoals veel grotere maaiers wel doen. Dankzij de grote wielen is Automower® ook zeer geschikt voor oneffen oppervlakken. Daarbij vormen ook hellingen tot 70% (35°) geen probleem. Alleen in kleine diepe gaten kan Automower® vastlopen.

Ja, Automower® heeft geen probleem met nauwe doorgangen tot 60 cm breedte, afhankelijk van het model.

Helemaal niet. U zult verbaasd opkijken hoe snel u uw Automower® vergeten bent. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rijdt en het gazon snel, stil en efficiënt maait.

Het geluidsniveau van Automower® is zeer laag, rond 60 dB, wat overeenkomt met het geluidsniveau van een gesprek op zachte toon. Vergelijk dat eens met het geluidsniveau van gewone gazonmaaiers op benzine of zitmaaiers, die tussen 95 en 100 dB(A) genereren.

U kunt Automower® rustig in de tuin laten werken, zonder dat hij u of uw buren stoort.

Automower® is goed voor uw gazon en onze planeet.

Omdat Automower® op accu's werkt, genereert deze geen directe emissies zoals conventionele benzinemaaiers dat wel doen. Bovendien is het werkelijke energieverbruik zeer laag (minder dan een traditionele gloeilamp van 60 W). Daarnaast zijn de maaiers zeer stil en veroorzaken ze geen geluidsoverlast. Het geluidsniveau is slechts ongeveer 60 dB, wat overeenkomt met een normaal gesprek. Dit betekent dat u uw robotmaaier kunt laten werken terwijl u een tuinfeest geeft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storende geluiden of uitlaatgassen.

En bovendien: omdat Automower® continu slechts korte stukjes van het gras maait, is het maaisel klein genoeg om als natuurlijke bemesting te worden gerecycled. Het resultaat is een groener, voller en gezonder gazon, dat minder behoefte heeft aan kunstmest.

U kunt de installatie gemakkelijk zelf uitvoeren. Volg simpelweg de instructies in de bedieningshandleiding of in onze stapsgewijze handleiding. Dit duur ongeveer 2-5 uur, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het gazon. De verkoper of het servicepunt bieden mogelijk ook een installatieservice, hoewel deze niet is inbegrepen in de adviesprijs.

Nee. U zet de draad gewoon op de grond vast met behulp van de meegeleverde krammen en na enkele weken verdwijnt de draad vanzelf in het gras. Een goede tip is het gras langs de omtrek zo kort mogelijk te maaien om de draad zo dicht mogelijk bij de grond te krijgen. Als u echter de draad vanaf het begin liever in de grond wilt ingraven, is dat geen probleem. U kunt daarbij het beste een diepte van 3 - 10 cm aanhouden.

Voor een perfect maairesultaat is het van belang om de messen regelmatig te vervangen. Neem nu en dan, afhankelijk van de grootte van uw gazon, een paar minuten de tijd om het gras van de wielen en de behuizing te verwijderen. Husqvarna biedt een reeks Automower ®-accessoires voor het onderhoud van uw maaier.