Safety

Veiligheid

Hightech stof, een slim ontwerp en Euro-geteste veiligheidsvoorzieningen zorgen voor een uitstekende bescherming en de kenmerkende Husqvarna-betrouwbaarheid.

Altijd comfortabel

Dankzij het uitzonderlijke comfort en de uitmuntende ergonomie kunt u zich richten op uw werk en hoeft u zich niet bezig te houden met uw lichaam.
Toughness is standard

Robuustheid is standaard

Van producten die in het veld zijn getest voor professioneel gebruik in ruige omgevingen mag u altijd het beste verwachten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE)

Het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van Husqvarna is ontworpen met hetzelfde vakmanschap en dezelfde aandacht voor details als ons gereedschap. En omdat wij de machines ontwerpen die u gebruikt, weten we precies hoe we de kleding en uitrusting moeten maken die u in staat stelt de machines optimaal te benutten.

BESCHERMENDE KLEDING

Onze beschermende kleding wordt samen met professionals ontwikkeld, zodat deze altijd past bij de werkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar lichte bescherming, of het allerbeste raffinement, onze kleding is gemaakt om comfortabel, licht en veilig te zijn.