Efficient

Nauwkeurig geoptimaliseerd

Elke Husqvarna ketting voor kettingzagen is grondig getest en gemaakt voor een optimale interactie met Husqvarna kettingzagen.
High performance

Maximale prestaties

Originele Husqvarna kettingen zorgen ervoor dat uw kettingzaag gedurende zijn hele levensduur optimale prestaties levert.
Sharpness that lasts

Premium betrouwbaarheid

Met originele Husqvarna kettingen en het juiste onderhoud, zal uw kettingzaag veilig, economisch en betrouwbaar presteren op de lange termijn.

Kettingen voor kettingzagen

Een Husqvarna kettingzaag, uitgerust met een Husqvarna ketting, levert de best mogelijke resultaten. Onze kettingen zijn middels onderzoek, testen en samenwerking met professionals uit de branche zorgvuldig ontwikkeld. Met als resultaat hoogwaardige kettingen voor een maximale efficiëntie.

De smering van de kettingzaag controleren

Een goede smering van de kettingzaag zorgt ervoor dat de zaag soepel zaagt en helpt ook om de ketting scherp te houden. Het automatische smeersysteem van Husqvarna kan eenvoudig worden getest door de kettingzaag op een lichte ondergrond te laten draaien, bijvoorbeeld op een pas gezaagde boomstronk.

Meer informatie over smering

Working with chainsaws part 1

De ketting op een kettingzaag spannen

Een losse ketting betekent niet alleen dat uw ketting waarschijnlijk sneller slijt, het betekent ook dat het zagen minder efficiënt wordt. Zorg er altijd voor dat de ketting goed gespannen is, vooral als het een nieuwe ketting is.

De juiste ketting voor een kettingzaag kiezen

De ketting is een essentieel onderdeel van een goede kettingzaag. Profiteer van onze ervaring en kennis om u te helpen bij het kiezen van de juiste zaagketting voor de juiste toepassing.

Meer informatie over het kiezen van kettingen

PRODUCTEN

1/4" steek kettingen

3/8" steek kettingen

.325" steek kettingen

.404" steek kettingen

MINI 3/8" steek kettingen

PIXEL 3/8" MINI steek kettingen

PIXEL .325" steek kettingen