Nieuw: kledinglijn voor robotmaaiers

Husqvarna, uitvinder van de robotmaaier, presenteert een heuse kledinglijn voor de Automower. Een jasje met ruitjes, vlammen of giraffenmotief… Het kan dus zo maar zijn dat er een opvallende Automower het gazon maait. Of juist niet als je kiest voor een camouflerende grasprint.

Kledingstijl
De Automower-kledinglijn bevat verschillende standaardjasjes, maar is ook te personaliseren. Je moet alleen een foto uploaden en… klaar! Bijvoorbeeld van je favoriete voetbalclub, idool of F1-logo. De weerbestendige jasjes zijn online te bestellen via www.myhusqvarna.com en worden aan huis geleverd. In een handomdraai kleed je de Automower aan. Maak hem proper en breng de stickerfolie aan. Met de meegeleverde plastic pas verwijder je eventuele luchtbelletjes.

Automower
De Automower maait volledig zelfstandig en automatisch het gazon. Het maaigebied wordt door middel van grensdraden bepaald. Tijdens het maaien wordt er slechts een paar millimeter van het gras afgesneden. De zeer fijne grasresten vallen terug op het gazon en hebben een voedende waarde. Is de accu bijna leeg? De Automower rijdt terug naar het laadstation en maait vanzelf verder als de accu weer vol is. Heuvels (tot 45%), obstakels en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower. Wind en regen evenmin. Een individuele pincode biedt beveiliging tegen diefstal en maakt de Automower onbruikbaar voor anderen.

Een jasje voor de Automower is exclusief verkrijgbaar via www.myhusqvarna.com voor € 29,90 (excl. verzendkosten).

Geschikt voor de modellen: 105/305, 310, 315, 320/420, 330X/430X, 440 en de 450X.