NIEUWE TECHNOLOGIE VOOR EENVOUDIG, FLEXIBEL ROBOTMAAIEN

HUSQVARNA EPOS - VIRTUELE GRENZEN. EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) is een baanbrekende technologie voor een nieuwe serie professionele Automower®-robotmaaiers. Dankzij de satelliettechnologie kunnen de maaiers binnen virtuele grenzen werken. Hierdoor is het een eenvoudige en flexibele oplossing. Perfect voor voetbalvelden, golfbanen, stadsparken, bedrijfsterreinen en alle andere plaatsen die te maken hebben met veranderende omstandigheden en behoeften. Bovendien betekent het ontbreken van fysieke grensdraden probleemloze beluchting, verticuteren en repareren van grasvelden.

In de onderstaande afbeelding ziet u hoe het werkt.
+
+
+
+
+
+
+
+
Optimized with graphics for website - Automower EPOS technology

BEOORDELINGEN

Ervaar de voordelen van de Husqvarna Automower ® EPOS-robotmaaier.

Automower 550 EPOS testimonial Djurgården Stockholm - long version

Eenvoudige installatie en verbeterde flexibiliteit

De Automower® EPOS-robotmaaier van Husqvarna heeft het beheer van de populaire groene ruimten in Royal Djurgården in Stockholm eenvoudiger en flexibeler gemaakt dankzij de draadloze installatie.
"Het EPOS-systeem maakte de installatie veel eenvoudiger. Het zorgde ook voor flexibiliteit voor veranderingen in het gebruik van de groene ruimten. Als we een bloembed planten of een evenement organiseren, kunnen we de maaier nog steeds gebruiken en gewoon een tijdelijke te vermijden zone creëren. Bovendien beweegt hij zich gemakkelijk tussen verschillende grasgebieden, bijvoorbeeld over asfalt."

Professionele robotmaaiers

CLG Dealer entrance

Laten we samen uw bedrijf groter maken

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.