Even cut, blue

Het perfecte speelveld

Zorgt voor een dichte, groene en gezonde grasmat met diepere graswortels, die geschikt is voor intensief gebruik.
Productivity

Werkt wanneer u dat wilt

De Automower® werkt op elk moment van dag – of nacht – volgens uw planning, zodat u altijd over een goed onderhouden sportveld beschikt.
Tree

Duurzaamheid voorop

De accu-aangedreven Automower® vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk, voor een duurzamere oplossing.

Automower® voor sportclubs

Sportvelden zoals voetbalvelden, golfbanen of atletiekbanen, worden vaak intensief gebruikt. Het onderhoud van het gras is vaak lastig en het bemesten, water geven en verzorgen, is meestal een dure en tijdrovende aangelegenheid. Met Husqvarna’s Automower®, geniet u van een goed onderhouden grasmat met gezond en sterk gras – en tevreden sporters.

Testimonials

Beoordelingen van klanten

“Bij onze voetbalclub wordt het onderhoud van de velden uitgevoerd door twee robotmaaiers van het type Husqvarna Automower® 450X. Ons voetbalveld is 24 uur per dag, 7 dagen per week in perfecte staat. Onze voetballers vinden het fijn om op het veld te spelen vanwege de lage maaihoogte en het mooie, dichte gras. Daarbij zijn we in staat onze kosten en de CO2-uitstoot te verlagen, zodat we duurzamer werken. Met de Husqvarna Automower® is iedereen een winnaar.”

Bas Strijbosch, voorzitter voetbalclub DVC '26, Didam, Nederland

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten
U kunt dealers vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.