Increased Productivity

Professionele kwaliteit

U kunt vertrouwen op onze Automower® professionele robotmaaiers om in alle omstandigheden de uitzonderlijke kwaliteit te leveren die uw klanten verwachten.
HQ_time_icon

Meer tijd over

Uw personeel is minder tijd kwijt met het tijdrovende grasmaaien en houdt meer tijd over voor winstgevende taken en taken waarbij hun vaardigheden beter van pas komen.
Remote Management

Beheer op afstand

Beheer en bewaak uw robotmaaiers vanaf elke locatie met Husqvarna Fleet Services™.

Automower® voor hoveniers

Hoveniers wereldwijd weten dat gazononderhoud een tijdrovende aangelegenheid is waarbij het moeilijk is om winst te maken. Maar meer en meer professionele hoveniers ontdekken dat hiervoor een eenvoudige oplossing is. Een oplossing die de productiviteit verhoogt, tijd bespaart, een perfect resultaat levert en – tegelijkertijd – de impact op het milieu verlaagt. De oplossing heet Automower®.

Testimonials

Beoordelingen van klanten

“Gazons zijn altijd perfect gemaaid en voor klanten is een bedrijf met een groen visitekaartje aantrekkelijker. Bovendien betekenen de lage geluidsniveaus van Automower® dat de werkuren zeer flexibel kunnen zijn. Onze klanten waarderen de lagere exploitatiekosten en dat zij dankzij Automower® Connect nog meer controle hebben.”

Sören Sindermann, FA Sindermann GMBH, Fredensdorf, Duitsland

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten
U kunt dealers vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.