Increased Productivity

Professionele kwaliteit

U kunt vertrouwen op onze Automower® professionele robotmaaiers om in alle omstandigheden de uitzonderlijke kwaliteit te leveren die uw klanten verwachten.
HQ_time_icon

Meer tijd over

Uw personeel is minder tijd kwijt met het tijdrovende grasmaaien en houdt meer tijd over voor winstgevende taken en taken waarbij hun vaardigheden beter van pas komen.
Remote Management

Beheer op afstand

Beheer en bewaak uw robotmaaiers vanaf elke locatie met Husqvarna Fleet Services™.

Automower® voor hoveniers

Hoveniers wereldwijd weten dat gazononderhoud een tijdrovende aangelegenheid is waarbij het moeilijk is om winst te maken. Maar meer en meer professionele hoveniers ontdekken dat hiervoor een eenvoudige oplossing is. Een oplossing die de productiviteit verhoogt, tijd bespaart, een perfect resultaat levert en – tegelijkertijd – de impact op het milieu verlaagt. De oplossing heet Automower®.

Automower® voor hoveniers | Husqvarna

 

Automower® voor hoveniers

Professionele Robotmaaiers

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten
You can find dealers by performing a search above or zooming in on the map.