Cutting height

HOGE KWALITEIT TEGEN LAGERE KOSTEN

Met Automower® kunt u te allen tijde semi-roughs en fairways perfect maaien tegen veel lagere kosten dan met conventionele kooimaaiers die veel onderhoud vereisen.
Opening hours

EXTRA TIJD VOOR ANDERE TAKEN

U kunt uw robotmaaiers eenvoudig bedienen vanaf uw telefoon, tablet of laptop met Husqvarna Fleet Services™. Hierdoor wordt kostbare tijd vrijgemaakt voor andere taken op de golfbaan.
Green footprint

MILIEUVRIENDELIJK

Automower® is vrijwel geluidloos en verlaagt uw CO2-uitstoot dankzij de afwezigheid van directe emissies. Ideaal voor u en uw collega's, golfers in de buurt en ons milieu.

AUTOMOWER® VOOR GOLFBANEN

Automower® zorgt niet alleen voor een uitstekend gazon tegen lagere kosten, maar is ook duurzaam. De robotmaaier werkt volledig rookvrij en verbruikt weinig energie. Door het gras per keer een klein beetje te maaien, vermindert Automower® de aangroei van mos en de noodzaak van chemicaliën. En dankzij de grote hoeveelheid water in de snippers is er minder besproeiing nodig.
GolfRange testimonial

GOLFRANGE, MÜNCHEN - BRUNNTHAL, DUITSLAND

De golfbaan gebruikt zeven Automower®-robotmaaiers op het oefenterrein. Iedereen is zeer tevreden over het resultaat. Van de greenkeeper tot het management en natuurlijk de golfers. "Het oefenterrein is altijd in topconditie", zegt Lars Lammich, Marketing Director.
video-play-button
video-play-button video-pause-button

Professionele robotmaaiers

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Zoek uw dichtstbijzijnde Husqvarna Dealer. Voer uw postcode in het onderstaande vak in en klik op de oranje zoekknop.

Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken