Salesman image

550

Perfect maaiwerk. Lagere kosten. Minder uitstoot.

Verhoog de productiviteit en efficiëntie met behulp van de Husqvarna Automower® – voor het eenvoudig en kostenefficiënt maaien van elk type gazon met een perfect resultaat, terwijl er meer tijd over blijft voor taken waarbij uw vaardigheden beter van pas komen.
video-play-button
video-play-button video-pause-button
Even cut, blue

Superieure maaikwaliteit

De vlijmscherpe messen leveren een gazonkwaliteit die met conventionele messen nooit kan worden bereikt. Het minuscule maaisel fungeert als efficiënte en natuurlijke bron van bemesting voor het gazon.
Money symbol Euro, blue

Verlaag uw kosten per m2

De Automower® werkt kosteneffectief en onvermoeibaar de klok rond, zodat u uw tijd kunt besteden aan meer winstgevende taken en taken waarbij uw vaardigheden beter van pas komen.
Remote Management

Professionele bediening

Bewaak en beheer uw maaiers altijd en overal vanaf uw smartphone, tablet of laptop.

Professionele Automower® robotmaaiers

Husqvarna Automower® – marktleider op het gebied van robotmaaiers

Husqvarna liep voorop bij de ontwikkeling van robotmaaien en we beschikken over ongeëvenaarde ervaring met het voldoen aan de behoeften van bedrijven die actief zijn binnen het groenonderhoud. Ongeacht of u sportvelden onderhoudt of als hovenier werkzaam bent, de Automower® robotmaaiers vormen de perfecte aanvulling op uw uitrusting. Terwijl zij elke dag onvermoeibaar bezig zijn om gazons zo glad als een biljartlaken te maaien, kunt u uw tijd aan andere zaken besteden. Bovendien kunnen al onze professionele robotmaaiers worden verbonden met Husqvarna Fleet Services™, zodat u ze altijd en overal kunt bewaken en beheren. 

Automower® – de perfecte keuze voor vele toepassingen

450X

Verdien meer door minder tijd te besteden aan het maaien van gras

Door te investeren in robotmaaiers kunt u gazons tegen aanzienlijk lagere kosten per vierkante meter maaien. Bovendien houdt u meer tijd over voor taken waarbij uw vaardigheden beter van pas komen – en die winstgevender zijn. Daarnaast is de Automower® is een stille en onopvallende robotmaaier met uitstekende maaiprestaties. Uw klanten zullen ongetwijfeld tevreden zijn. 

450X by castle

Op weg naar een groenere stad

De kwaliteit van parken, tuinen en andere stedelijke groene ruimtes wordt steeds belangrijker voor burgers en bezoekers. De Automower® houdt gazons gezond en groen tegen lage kosten – zonder de bewoners te storen. Tegelijkertijd worden de vervuiling en CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd en legt u de basis voor een duurzame stad.

450X

Perfect voorbereid op elke wedstrijd

Om intensief gebruik te kunnen weerstaan, moeten sportvelden zoals voetbalvelden, in optimale conditie worden gehouden. Dankzij het lage gewicht laat de Automower® geen zichtbare sporen achter en kan het gras ook in natte omstandigheden worden gemaaid zonder het gras te beschadigen. De maaikwaliteit is superieur, terwijl de voedingsstoffen en het vocht in het maaisel de grasmat gezond houden. Onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat de graswortels tot 25% dieper groeien en dat resulteert in een sterkere, gezondere grasmat –  klaar voor elke wedstrijd. Dit alles tegen een zeer lage prijs per vierkante meter. 

Robotic Automower 450X NOTE Only internal use

Maak een onuitwisbare eerste indruk

Of u nu de gazons beheert voor een hotel, een kantoorgebouw of een particuliere woning: u kunt erop vertrouwen dat de Automower® indrukwekkende maaiprestaties biedt. Uw klanten, gasten en het personeel zullen zeker versteld staan van de superieure maaikwaliteit, de stille werking en lage uitstoot. Bovendien bent u minder tijd kwijt aan het onderhoud van de gazons. U kunt deze tijd aan andere taken besteden, terwijl u de volledige controle houdt met Husqvarna Fleet Services™.

Gardener/420

Zo werkt het

Als u werkt met commerciële hoveniersbedrijven of gemeenteparken beheert, maken onze nieuwe professionele robotmaaiers een geheel nieuwe manier van werken mogelijk. Lees meer over hoe het werkt.
video-play-button
video-play-button video-pause-button

Beoordelingen

Testimonial Pro Automower - Civica, Denmark (Eng)

Odense, Denemarken

Bij dit wooncomplex van bijna 3,5 hectare in Odense, Denemarken zorgen 10 robotmaaiers van Husqvarna ervoor dat hellingen en gazons, evenals het voetbalveld, altijd netjes zijn gemaaid.

Testimonial Pro Automower - City of Edinburgh, UK

Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Voor het gazononderhoud bij gemeenteparken, een begraafplaats en een school heeft Edinburgh in plaats van tractoren gekozen voor de Automower®. Beheerders staan versteld van het resultaat. 

Automower testimonial Puy Du Fou France ENG (read description for user rights)

Puy du Fou, Frankrijk

Voor de uitstraling van het populaire park Puy du Fou is het van essentieel belang dat het park perfect wordt onderhouden. In dit park biedt de Automower® superieure maaikwaliteit zonder de vele bezoekers van het park te storen.  

Kenmerken

PRODUCTEN

Professionele robotmaaiers

 • AUTOMOWER® 430X

  967 67 32-12

  Capaciteit werkgebied
  3200 m² ±20%
  Laadtijd
  50 min
  Geluidsniveau Guaranteed sound level
  58 dB(A)
  • Automower® Connect
  • GPS-ondersteunde navigatie
  • LED headlights
  • Ultra-silent drive

  Prijs

  3.199,00 € verkoopprijs incl. BTW

 • AUTOMOWER® 450X

  967 67 34-12

  Capaciteit werkgebied
  5000 m² ±20%
  Laadtijd
  60 min
  Geluidsniveau Guaranteed sound level
  59 dB(A)
  • Automower® Connect
  • GPS-ondersteunde navigatie
  • LED headlights
  • Remote object detection

  Prijs

  4.199,00 € verkoopprijs incl. BTW

Husqvarna

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Maak een keuze uit een reeks originele accessoires en onderdelen om uw product aan te vullen en te genieten van de extra ervaringen.

CLG Dealer entrance

LATEN WE SAMEN UW BEDRIJF GROTER MAKEN

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten
U kunt dealers vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.