T540XP, T540 XP

HARD WERKEN OM DE BESTE TE BLIJVEN

Onze samenwerking met professionals houdt nooit op. Daarom krijgt u ook telkens het vermogen, de prestaties en het ontwerp dat u mag verwachten van Husqvarna.
video-play-button
video-play-button video-pause-button
Sharpness that lasts

Een kettingzaag die bij u past

Benzine- en accukettingzagen en -stoksnoeizagen van Husqvarna leveren het vermogen en de prestaties die u nodig hebt om de klus te klaren.
Low fuel consumption

Meer vermogen, minder brandstof en emissies

Onze X-Torq®-motoren geven u extra vermogen, met tot 20% minder brandstofverbruik en 75% minder uitstoot van schadelijke gassen.
Easy to use

Bijzonder comfortabel werken

Door het ergonomische ontwerp en het lage trillingsniveau kunt u comfortabel en veilig werken.

Professionele kettingzagen en stoksnoeizagen van Husqvarna

Wij willen dat u zich comfortabel voelt wanneer u met onze telescopische kettingzagen en stoksnoeizagen werkt. Daarom richten we ons niet uitsluitend op motorvermogen en acceleratiesnelheden tijdens het ontwikkelen van onze zagen. We focussen ons net zo zeer op de functies die het gebruiksgemak van de zagen verbeteren tijdens intensief tuinonderhoud en boomverzorging. Dit is om ervoor te zorgen dat het gereedschap u niet beperkt tijdens het werken, maar u in staat stelt de taak uit te voeren in alle denkbare situaties — soepel, effectief en met een verhoogde productiviteit.

Kenmerken

PRODUCTEN


Professional Chainsaws

Professional Polesaws

Husqvarna

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Maak een keuze uit een reeks originele accessoires en onderdelen om uw product aan te vullen en te genieten van de extra ervaringen.

CLG Dealer entrance

Laten we samen uw bedrijf groter maken

Laat ons demonstreren hoe we samen uw bedrijf groter kunnen maken. Ons salesteam staat klaar voor al uw vragen en kan ook product- en Fleet Services-demonstraties voor u regelen.

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten