Turn around your obstacles

Sla geen stukje over

Het maaidek met laag maaiprofiel zorgt ervoor dat u overal kunt maaien.
Toughness is standard

Superieure tractie en stabiliteit op hellingen

Het concept van het stuursysteem, een laag zwaartepunt en het AWD-systeem geven frontmaaiers van Husqvarna een uitstekende stabiliteit op hellingen.

Het hele jaar door productief

Een breed assortiment accessoires maakt uw frontmaaier buitengewoon veelzijdig, het hele jaar door.

Professionele frontmaaiers van Husqvarna

Dankzij het efficiënte maaidek en een breed scala aan handige accessoires zijn de Husqvarna professionele frontmaaiers en zitmaaiers flexibele machines. Ongeacht of u nu liever machines op diesel of benzine gebruikt, ze zullen u het hele jaar door helpen de productiviteit en dagelijkse omzet van uw hoveniersbedrijf te vergroten.

Kenmerken

Benoît Brohan

"Wat betreft de maaikwaliteit: we krijgen een uitzonderlijk goede mulchkwaliteit. En op onze krappe locaties is de wendbaarheid echt heel goed."Benoît Brohan, bedrijfsleider - Gesvres Entretien, Frankrijk Volledige video met aanbevelingen bekijken

PRODUCTEN


Professional Front mowers

Husqvarna

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Maak een keuze uit een reeks originele accessoires en onderdelen om uw product aan te vullen en te genieten van de extra ervaringen.

Dealer retusch

Laten we samen uw bedrijf groter maken

Laat ons demonstreren hoe we samen uw bedrijf groter kunnen maken. Ons salesteam staat klaar voor al uw vragen en kan ook product- en Fleet Services-demonstraties voor u regelen.

FIND AN AUTHORISED HUSQVARNA DEALER

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten