Low fuel consumption

Meer vermogen, minder brandstof en emissies

Meer vermogen dankzij onze X-Torque-technologie, maar met 20% minder brandstofverbruik en 75% minder uitstoot.
High performance

Extreem veeleisende tests

Onze machines zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat emissies en trillingen minimaal zijn, terwijl de prestaties uitzonderlijk hoog blijven.
Ergonomical

Bijzonder comfortabel werken

We hebben de handgreep zeven graden gebogen en extra hoge afstandsstukken gebruikt, zodat u comfortabel kunt werken met een minimale inspanning.

Professionele bosmaaiers en trimmers | Husqvarna

Het assortiment bosmaaiers en trimmers van Husqvarna is gebouwd voor de meest veeleisende taken. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, krachtig en efficiënt, maar ook goed uitgebalanceerd, lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen. Zo krijgt u veel meer gedaan in veel minder tijd.

ARTIKELEN

545RXT, Brushcutter, Petrol, Harness Balance XT

De nieuwe 545RXT

De 545RXT is een nieuwe professionele bosmaaier met een hoog vermogen en een laag trillingsniveau - voor professionals die op zoek zijn naar een topproduct voor meer productiviteit en inzetbaarheid.

Lees het volledige artikel

Professioneel advies over de 525 trimmer

Als terreinbeheerder bij een winkelcentrum aan de centrale kust van Nieuw-Zuid-Wales in Australië, doet Melissa McPherson alles van gazonverzorging tot onkruid wieden, heggen snoeien en het verwijderen van bomen. Ze weet welke uitrusting ze nodig heeft om optimaal te kunnen werken.

545RXT

Ontworpen om uw bedrijf te verbeteren

Het gewicht verminderen en de efficiëntie vergroten. Dat staat bovenaan onze lijst wanneer we bij Husqvarna nieuwe functies ontwikkelen voor onze trimmers en bosmaaiers. Hier volgt een nadere beschouwing over wat we bedoelen met het verbeteren van uw bedrijf.

Features

PRODUCTEN


Professional Bruschcutters

Professional Trimmers

Husqvarna

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Maak een keuze uit een reeks originele accessoires en onderdelen om uw product aan te vullen en te genieten van de extra ervaringen.

Dealer retusch

Laten we samen uw bedrijf groter maken

Laat ons demonstreren hoe we samen uw bedrijf groter kunnen maken. Ons salesteam staat klaar voor al uw vragen en kan ook product- en Fleet Services-demonstraties voor u regelen.

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten