Ontdek waarom bedrijven kiezen voor Husqvarna

Wanneer bedrijven Husqvarna uitproberen, merken ze dat er goede redenen zijn om Husqvarna aan te schaffen. Ze maken kennis met een groot assortiment gebruiksvriendelijke producten, ontworpen en gebouwd om de productiviteit van hun team te verbeteren. Ze ontdekken ook zakelijke inzichten via Fleet Services, die helpen om de winstgevendheid te verhogen. En ze krijgen de kans om samen te werken met Husqvarna en ons netwerk van lokale dealers, die de kennis en services hebben voor optimale prestaties. Ze vinden de oplossingen die ze nodig hebben om hun bedrijf beter te maken.

CLG testimonial Gesvres Entretien, France ENG

Gesvres Entretien, Frankrijk

Hoveniersbedrijf Gesvres Entretien onderhoudt parken en sportvelden in Carquefou, Frankrijk, en ze werken al bijna twee jaar succesvol samen met Husqvarna. Zie wat hun teams te zeggen hebben over de invloed van de producten en services van Husqvarna op hun dagelijkse werkzaamheden en het gehele bedrijf.

CLG testimonial ISS Facility Services, UK

ISS Facility Services, VK

ISS Facility Services, in het Lake District in Noord-Engeland, geeft aan dat ze al jarenlang klant van Husqvarna zijn omdat onze producten en diensten hun personeel in staat stellen dagelijks topkwaliteit te leveren.

HUSQVARNA ACCUSERIE

De resultaten zijn bekend. Hier leest u hoe professionals denken over de accuserie van Husqvarna.

Battery Testimonial Cemetery Eng

Kerkhof van Trollhättan in Zweden

Doordat het kerkhof van Trollhättan ongeveer 18 hectare groot is, besloot de beheerder in 2013 over te stappen op accu-aangedreven gereedschap. Aanvankelijk verwachtte het personeel er niet veel van. Maar nadat het gereedschap uitgebreid werd getest, zijn de accuproducten van Husqvarna nu de meest populaire machines in het machinepark van het kerkhof.

Pretpark Puy du Fou, Frankrijk

"Toen we investeerden in de eerste trimmers hebben we berekend dat de aankoopprijs van een accu overeenkomt met één jaar brandstof," aldus Jérôme Vrignaud, tuinmanager bij pretpark Puy du Fou. "Onze accu's hebben een levensduur van twee, drie of soms zelfs vier jaar. Dus zullen we natuurlijk geld besparen met accu-aangedreven materieel."

Battery testimonial City of Weissenfels VO DE with ENG sub

De stad Weissenfels in Duitsland

Bij het overschakelen naar een machinepark op accu's heeft de Duitse stad Weissenfels het project aanbesteed en nauwgezet de verschillende opties geëvalueerd. Elk aangeboden product werd getest door de hoveniersbedrijven van de stad, en uiteindelijk was de keuze duidelijk. Ontdek waarom er werd gekozen voor de producten van Husqvarna.

Battery testimonial Skokloster castle Eng

Kasteel Skokloster, Zweden

‘Wanneer we het hebben over het restaureren en repareren van oude gebouwen is een accuzaag is echt noodzakelijk om efficiënt te kunnen werken,’ zegt Mattias Hallgren, timmerman van het kasteel. Hallgren en zijn team zijn aangewezen om het dak van kasteel Skokloster te restaureren en zij weten als geen ander dat accugereedschap meer biedt dan alleen maar efficiëntie bij dit unieke restauratieproject; dit gereedschap garandeert dampvrij, nauwkeurig zagen in lastige overdekte ruimtes.

HUSQVARNA FLEET SERVICES

U kunt veel leren door naar uw materieel te luisteren. Wanneer elke machine precies weet hoe hij wordt gebruikt en wanneer onderhoud nodig is, kunt u uw manier van werken verbeteren op basis van werkelijke inzichten in plaats van giswerk.

Husqvarna Fleet Services Testimonial/Sweden ENG

Kerkhof van Trollhättan in Zweden

Het kerkhof van Trollhättan in Zweden moest de technische specificaties aangaande geluids- en trillingsniveaus doorgeven aan de Zweedse arbo-dienst en stond toen voor de enorme taak om handmatig informatie te verzamelen over hun gehele elektrische machinepark. Bekijk hoe zij dankzij het Husqvarna Fleet Services-project alles weer onder controle kregen.

Husqvarna Fleet Services Testimonial/NL ENG

Snoek Hoveniers, Nederland

Snoek Hoveniers bouwen en onderhouden tuinen in het noordelijke deel van Nederland. Ontdek hoe zij verwachten dat Husqvarna Fleet Services hun manier van werken en hun machinepark kan transformeren.

HUSQVARNA FRONTMAAIER

De commerciële frontmaaiers van Husqvarna zijn uitgerust met een maaidek met laag maaiprofiel aan de voorzijde.
Hierdoor krijgt u een uitstekend overzicht van het werkgebied, waardoor nauwkeurig maaien mogelijk is.
Het zorgt er ook voor dat u zeer gemakkelijk onder hekken, struiken, parkbanken enz. kunt maaien.

Frontmower testimonial Gesvres Entretien, France ENG

Gesvres Entretien, Frankrijk

Zie wat de hoveniers van Gesvres Entretien in Carquefou, Frankrijk, te zeggen hebben over de voordelen van Husqvarna frontmaaiers.

LATEN WE SAMEN UW BEDRIJF GROTER MAKEN

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten