450X

ONS ANTWOORD OP UW MAAIBEHOEFTEN

video-play-button
video-play-button video-pause-button

Het gazon maaien met Husqvarna

Van duwmaaiers tot zitmaaiers en robotmaaiers, Husqvarna biedt verschillende gazonmaaiers en accessoires aan die het hele jaar door aan uw behoeften voldoen. Kiezen voor Husqvarna betekent vooral dat u een machine koopt met de kwaliteit om jaar na jaar prestaties te leveren.

ZITMAAIERS — WELKE HEBT U NODIG?

Afhankelijk van de omvang en kenmerken, stelt uw gazon u voor bepaalde uitdagingen, waarvoor de ene maaier beter geschikt is dan de andere. Bij Husqvarna hebben we altijd een oplossing die bij uw situatie past.
316Ts AWD

Geweldig in krappe en moeilijk te bereiken ruimtes

Door de verschillende maaiopties en een groot assortiment accessoires hebben de Husqvarna Riders toegang tot plekken die u nooit voor mogelijk had gehouden, inclusief krappe ruimten en onder obstakels.

Meer informatie over Riders
TS343

Het werkpaard voor in de tuin

Tuintractoren van Husqvarna bieden een uitstekende veelzijdigheid. Kies uit drie verschillende snijsystemen voor gazonverzorging — vervolgens kunt u een aanhangwagen, strooier, sneeuwblazer en nog veel meer aankoppelen om hem het hele jaar door te gebruiken.

Meer informatie over tuintractoren
Z246i

Grenzeloos maaien

Husqvarna zero-turn-maaiers zijn speciaal ontworpen voor zware werkomstandigheden en zijn daarom uitgerust met individuele, hydraulische wielaandrijving, zodat ze om hun eigen as kunnen draaien.

Meer informatie over zero-turn