Bekijk in realtime wat er in uw tuin gebeurt

Er is een constante stroom aan informatie in onze levens, veroorzaakt door technologie en social media. De trends variëren snel - van de ene op de andere dag. Het is het streven om het middelpunt te zijn van waar alles gebeurt.

Hoe tilt een toonaangevend merk haar robotmaaiers naar een hoger niveau? Is het genoeg om een wereldleider binnen een bepaalde branche te zijn? Nee, het is essentieel om te blijven verkennen, innoveren en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om producten en diensten te creëren om voorop te blijven lopen. De eerste in zijn soort, een besproeiingssysteem geïntegreerd met robotmaaiers en de gerenommeerde spraakdienst Alexa, doet zijn intrede in tuinen. Het heet Smart Garden

Volledige controle
De functies, volledig bediend met de app, zorgen ervoor dat u in realtime volledige controle hebt over uw tuin en wat er gebeurt. Intelligente sensoren meten de bodemvochtigheid, buitentemperatuur en lichtintensiteit, terwijl het besproeiingssysteem dienovereenkomstig bewatert. De informatie wordt weergegeven en beheerd via de app. Bovendien hebt u volledige controle over uw robotmaaier - u kunt hem in een handomdraai starten, stoppen, parkeren en de instellingen wijzigen – waar u ook bent. Uw gazon wordt perfect gemaaid en blijft gezond.