Uw eigen toevluchtsoord vormgeven

Uw tuin is uw heiligdom. Het is een plek voor rust en plezier. Maar u kunt er ook uw creativiteit de vrije loop laten om uw omgeving vorm te geven en opnieuw te definiëren.
Het maakt niet uit of u een luxueuze oranjerie wilt of het gezondste gazon probeert te creëren, wij ondersteunen u met betrouwbaar gereedschap en ervaring.
 • Striped lawn
 • Uw gazon renoveren door middel van doorzaaien
 • Tuinarchitectuur

  Uw gazon renoveren door middel van doorzaaien

  Wanneer het onkruidbestrijdingsmiddel niet werkt en de bruine plekken steeds groter worden, twijfelt u er al gauw aan of het ooit nog goed komt met uw gazon. Maar er is hoop. U kunt altijd opnieuw beginnen door uw gazon te renoveren.

  • Tijd: Afhankelijk van de grootte van het gazon en de gebruikte machines
  • Omvang van het werk: Midden
  • Niveau: Uitgebreid
  Meer informatie
 • Husqvarna connect hand and gloves
  Gazon en Tuin

  Tuingereedschap wordt vervangen door apps voor tuinieren

  Nu studenten tegenwoordig robots ontwikkelen met een AI-systeem voor het produceren van voedsel voor astronauten op Mars, lijken de technologische ontwikkelingen op aarde in vergelijking niet meer zo angstaanjagend. Die grote stap van binnen naar buiten de comfortzone lijkt altijd groter dan het is. Maar zodra u die stap eenmaal hebt gezet, is het glashelder hoe groener het gras aan de andere kant eigenlijk is.

 • Apple Watch AM 330X
  Gazon en Tuin

  Wat gebeurt er in uw tuin wanneer u niet thuis bent?

  Domotica gaat nu via de achterdeur naar de tuin. Dankzij nieuwe IoT-technologie kunnen uw robotmaaier en andere tuinapparaten nu met elkaar communiceren en worden bediend via uw telefoon - zo is de tuin de nieuwste thuisomgeving die wordt gedigitaliseerd.

 • Automower App. version 2
  Gazon en Tuin

  Bekijk in realtime wat er in uw tuin gebeurt

  Er is een constante stroom aan informatie in onze levens, veroorzaakt door technologie en social media. De trends variëren snel - van de ene op de andere dag. Het is het streven om het middelpunt te zijn van waar alles gebeurt.

 • 450X
  Gazon en Tuin

  Intelligente en toonaangevende technologie in één slimme robot

  Dankzij Husqvarna’s ontwikkeling van robotmaaiers gedurende de afgelopen twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een voorloper op het gebied van tuinieren. Hun nieuwste reeks robotmaaiers heeft tuinieren wederom op zijn kop gezet door grasmaaien te transformeren in een ontspannen kijksport.

 • Battery pack
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Krijg meer gedaan met de accuserie van Husqvarna

  U hoeft de omgeving niet meer te verstoren door uw werk. Met de machines in de accuserie van Husqvarna gaat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open om het werk klaar te maken - buiten en binnen.

 • Testimonial Australia
  Van professionals

  Hovenier Melissa McPherson over de Husqvarna 525 trimmer: "Ik kan zonder moeite de hele dag doorgaan"

  Ergonomie, besparing van brandstof en een machine die plezierig is om mee te werken. Dat zijn de dingen die het waard maken om te steggelen over de Husqvarna 525 trimmer, aldus hovenier Melissa McPherson. "Mijn leerling en ik hebben er elke dag woorden over", zegt Melissa McPherson en voegt eraan toe: "Ik win altijd".

 • Brushcutter off set post
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Trimmers en bosmaaiers van Husqvarna - ontworpen om uw bedrijf te verbeteren

  Het gewicht verminderen en de efficiëntie vergroten. Dat staat bovenaan onze lijst wanneer we bij Husqvarna nieuwe functies ontwikkelen voor onze trimmers en bosmaaiers. Hier volgt een nadere beschouwing over wat we bedoelen met het verbeteren van uw bedrijf.

 • Automower X-line Led Lights
  Onderhoud

  Trakteer uw Husqvarna Automower® op een all-inclusive winterverblijf

  Geef uw Automower® een goede service voordat u hem in de winterrust plaatst bij een van onze Husqvarna-dealers. Ze zullen het opslaan en ervoor zorgen dat het opgeladen en klaar is wanneer het nieuwe seizoen aankomt.

 • Onderhoud

  Veelgestelde vragen over robotmaaiers

  Veel gestelde vragen over de Automower®