Usluge i rješenja

Društvo Husqvarna vodi brigu da budete zadovoljni sa našim proizvodima i dodatnom opremom. Nudimo širok asortiman usluga koje vam pomažu i pospješuju obim vašeg rada. Husqvarna će vam pomoći u pronalaženju profesionalnih rješenja za vaše potrebe.

Husqvarna Fleet Services

Husqvarna flotni servis

Husqvarna flotni servis je jedinstveni oblak sistem koji omogućava bezbjednije i više produktivnije operacije uređenja zelenih površina. Opremite se mašinama sa senzorima kako biste dobili podatke i pregled vaše mehanizacije. 

Service

Husqvarna ovlašteni dileri

Samo kvalifikovani i ovlašteni dileri prodaju proizvode marke Husqvarna. Na taj se način društvo Husqvarna pobrinulo da uvijek dobijete stručnu pomoć – u slučaju nabavke novog proizvoda ili popravka ili servisiranja uređaja.


Finansijska rješenja

Naš cilj je da imate pristup opremi koja vam je potrebna i da budete u mogućnosti da to finansirate na način koji je moguć za vas. Da ovo bude realno, finansiranje je sastavni dio našeg proizvoda i portfelja usluga. 

Chainsaw vibration test

Kalkulator vibracija

Pobrinite se da ostanete u okviru preporučenog nivoa vibracija kada koristite ručne mašine. Možete izračunati vibracije kojima ste izloženi na osnovu proizvoda i sata korištenja.

Garancijski uslovi u slučajevima primopredaje

Bez montaže, bez komplikovanih instrukcija, bez brige. Kada kupujete Husqvarna brendirani proizvod možete očekivati vrhunski doživljaj.

Service station

Garancijski uslovi

Društvo Husqvarna nudi 12 mjeseci ograničene garancije na proizvode i dodatnu opremu. Ovdje pročitajte više o garancijskim uslovima.

PRONAĐITE SVOG SERVISERA

Naši su stručnjaci spremni odgovoriti na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama u vašem ovlaštenom servisu. 

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere
Možete pronaći dilere korištenjem pretraživača ili traženjem na karti.