Sweeper Combi Trimmer

Jedna mašina za mnoge namjene

Ako tražite inovativan, svestran alat, Husqvarna kombinirani trimeri su vaš idealan izbor. Svaki Husqvarna kombinirani trimer je opremljen širokim asortimanom dodataka, tako da se možete jednostavno prebaciti u skladu sa zadatkom.

Combi Trimmer 129LK

Dodaci za svaki zadatak

Husqvarna kombinirani se trimer može pretvoriti u trimer za travu, trimer za živicu, trimer za rubove, vrtlarsku pilu, frezu ili metlu zahvaljujući našem širokom asortimanu dodataka. Naši dodaci imaju izdržljiv dizajn i spajaju se brzo i jednostavno. Imaju i dovoljno snage za podrezivanje guste trave, rezanje tvrdog grmlja, puhanje ili metenje hrpa lišća i uklanjanje ostataka.

Blower Attachment, Combi Trimmer

Podizanje efikasnosti na nove nivoe

Kada je riječ o snazi, produktivnosti i izdržljivosti, nikada ne pravimo kompromise. Stoga smo kombinacijske mašine dizajnirali za rad na istom nivou kao i naše konvencionalne mašine, bez obzira na to koji dodatak koristite. To znači da možete uživati u praktičnom i snažnom piljenju, kao i u veoma efikasnoj i pouzdanoj kultivaciji.

Battery combitrimmer 325iLK

Radni kolega u kojeg se možete pouzdati

Zajedno sa svim dodacima, jedinice motora su snažne i efikasne kao i konvencionalni trimeri, vrtlarske pile, trimeri za živicu, itd. Stoga ćete uvijek imati pouzdanog radnog kolegu koji će vam pomoći u obavljanju posla.