Vaš partner za produktivnost

Kada firme koje se bave uređenjem zelenih površina probaju Husqvarnu, oni pronađu širok asortiman proizvoda jednostavnih za korištenje, dizajniranih i izrađenih za povećanje njihove timske produktivnosti. One takođe otkrivaju uvide u poslovanje putem Fleet Services koje pomažu povećanju profitabilnost. I oni dobijaju priliku da sarađuju sa Husqvarnom i našom mrežom lokalnih dilera koji nude znanje i usluge, a koje su ključevi za optimalne performanse. Oni pronalaze rješenja koja su im potrebna da bi unaprijedili poslovanje. 

PROIZVODI RAZVIJANI ZA UREĐIVAČE ZELENIH POVRŠINA, OD STRANE UREĐIVAČA ZELENIH POVRŠINA

Uz naslijeđe duže od 325 godina inovacija i usavršavanja, današnji Husqvarna alati imaju najsavremenije performanse, pouzdanost svjetske klase i kontinuiranu udobnost u slučaju produženog korištenja. Dakle, vaš ekipa može raditi pametnije, a ne teže.

535 AWD

Kažite ''Zdravo'' novim kolegama

Nakon više od 20 godina iskustva sa pionirskim robotskim kosačicama, sa ponosom najavljujemo dodavanje naše profesionalne serije Automower®. Bez obzira upravljate li travnjacima javnih parkova, komercijalnih objekata ili privatnog posjeda, ove robotske kosačice biće fantastično ulaganje na koje se možete osloniti kako biste proizveli kvalitetu tepiha na bilo kojem travnjaku, omogućujući vam da potrošite svoje vrijeme, novac i trud na druge stvari.

 • Radi neumorno svakodnevno u svim uslovima
 • Dobra investicija, drastično smanjujući operativne troškove
 • Izrađuje travnjak nalik tepihu zahvaljujući trima oštricama
 • Gotovo nečujno - radi bilo gde, a da nikoga ne uznemirava
 • Husqvarna Fleet Usluge™ za potpunu kontrolu bilo gdje
525RXT, 525 RXT

Teški poslovi zahtjevaju jednostavno korištenje

Husqvarnine motorne kose i trimeri su izrađeni da izdrže i najzahtjevnije poslove. Oni nisu samo pouzdani, snažni i učinkoviti, već su i dobro izbalansirani, lagani i jednostavni za korištenje. To znači da dobijate savršene rezultate za mnogo manje vremena. 

 • Niske vibracije obezbjeđuju duže korištenje i manji rizik od povreda; 
 • Motori visoke tehnologije nude visoku učinkovitost goriva i manje emisije izduvnih gasova; 
 • Zadnji štitnik čuva rezervoar i starter;  
 • Ergonomičan dizajn i uprtači sa korisnikom u fokusu čine poslove manje napornim i više učinkovitijim.
525HF3S, Hedge Trimmer, Petrol

Makaze za živu ogradu izazove čine lakim

Naše makaze za živu ogradu su snažne, a opet lagane i odlično izbalansirane. Prepune pamentnih funkcija, kao što su zglobne ručke, omogućava vam da radite brzo o učinkovito čak i u najzahtjevnijim situacijama. 

 • Unapređeni anti-vibracioni sistem drži vas na oprezu i produktivnim;
 • Čvrsta konstrukcija mjenjača za produženo korištenje; 
 • Oštri noževi sa optimiziranim uglovima sjećenja, brzinom i velikim otvorima sa zubima za sječu tankih grana;
 • Duga osovina i noževi za povećanje produktivnosti.
570BTS, Blower, Petrol, Backpack

Doživite snagu bez da je osjetite

Naši duvači imaju jedinstven ventilator koji stvaraju veliku brzinu zraka i snažan protok zraka. Svaki detalj, od kapaciteta rezervoara do oblika mlaznice je optimiziran za izvedbu koja čini vaš radni dan profitabilnijim i mnogo više povoljnijim. 


 • Snažni duvači koji mogu duvati čak i gomile mokrog lišća;
 • Savršeno izbalansirano kako ne bi naprezali vaša ramena. 
 • Ventilatori su dizajnirani za maksimalnu brzinu vazduha, ali i za minimalnu turbulenciju i gubitak vazduha. 
562 XP 562XP

Uradite mnogo više za manje vremena

Mi želimo da radite lagano, bezbjedno i učinkovito kada koristite naše motorne pile i naše teleskopske pile. Zato se mi fokusiramo jednako na funkcionalnost koja čini pile jednostavnim za rukovanje, tako i na snagu i na ubrzanje. Ovo osigurava da dobijete alat koji vas ne ograničava dok radite, već vam omogućava da završite posao. 


 • Ispitane pod ekstremnim uslovima; 
 • Vrhunska upravljivost
 • Više snage, manja potrošnja goriva i manje emisije izduvih gasova.  
P 525D

Save time with smarter mowing

High power and extreme versatility in a compact, durable format. That’s the winning formula behind the commercial-grade front mowers from Husqvarna. With their wide cutting decks and a wide range of useful attachments, these agile machines will help increase your daily turnover. Our front mowers have a tight turning radius, which saves time from reversing when turning.

 • Reach everywhere thanks to the low profile cutting deck
 • Superb traction and slope stability
 • Versatile use for all year round productivity
PZ6029FX

Limitless cutting

Designed specifically to endure tough working conditions, Husqvarna Zero-Turn mowers feature individual, hydraulic wheel-drive, allowing them to rotate on their own axis. With premium comfort features and ergonomic design, they provide everything needed to meet the requirements of tough lawn maintenance.

 • Zero-degree turn radius
 • High productivity
 • Extended durability
 • Premium comfort level
 • Simplified serviceability
LC 551SP

Take control of your lawn

Our lawnmowers are powerful and compact – perfect for smaller and tricky grass areas. With a robust design, and ergonomic solutions to keep you efficient even during longer shifts, they are reliable workmates that last for years.

 • Durable aluminium chassis
 • High-capacity collecting
 • Superb cutting in all situations
550iBTX, Blower, Battery

Visoke performanse bilo gdje i bilo kada

Naši proizvodi sa baterijama su lagani i tihi, da se mogu koristiti u bilo kojem okruženju. Budući da gotovo da nema vibracija ili isparenja, savršeni su i za rad u dugim smjenama, čak i u zatvorenom prostoru. Ako koristite bateriju iz ruksaka, moći ćete raditi čitav dan, dok se naše integrirane baterije brzo pune i lako zamjenjuju.
 • Visoke performanse
 • Štedi novac dugoročno
 • Lagan i uravnotežen
 • Bez dima, manje buke
 • Svakodnevna upotreba
Lubricants and trimmer accessories

Dodajte performanse sa originalnom Husqvarna opremom

Zašto dozvoliti da vam loša oprema stane na put? Originalna Husqvarna oprema omogućava vam da nastavite sa radom - i pružate odlične rezultate na vrijeme. Odabirom originalne Husqvarna opreme i maziva iz našeg širokog asortimana, zagarantovan vam je isti kvalitet tokom cijelog životnog vijeka proizvoda.

Husqvarna FleetServices, App, Sensor and Logo

An easier way to keep track of your equipment

Just put our sensors on your machines (even from other manufacturers) and you’ll always know where they are, how much they’ve been used, when they need to be serviced or replaced – and much more.
 • Full control of inventory
 • Location of all equipment
 • Updated statistics of usage
 • Basis for service/replacement

Husqvarna komercijalni travnjak i vrt

CLG testimonial Gesvres Entretien, France ENG

Gesvres Entretien, France

Kompanija za uređenje zelenih površina Gesvres Entretien održava parkove i sportske terene u Carquefou, Francuskoj, te je gotovo dvije godine uspješno sarađivala sa Husqvarnom. Pogledajte što njihovi timovi imaju reći koje su efekte imali sa Husqvarna proizvodima i uslugama u svakodnevnom radu i na cjelokupnom poslovanju.
CLG testimonial ISS Facility Services, UK

ISS Facility Services, UK

ISS Facility Services provides trusted landscaping services in the Lake District of northern England.  According to Operations Manager Craig Hunter, “one of the main reasons we have stuck with Husqvarna for so long is because it enables our staff to deliver on a daily basis. The equipment is comfortable, the vibration levels are low, the breakdowns are minimal.”

Battery testimonial City of Weissenfels VO DE with ENG sub

Grad Weissenfels, Njemačka

Kada su prešli na baterijske proizvode, Njemački grad Weissenfels je pozvao je učesnike i pažljivo procijenio različite mogućnosti. Svaki proizvod koji je ponuđen testiran je na gradskom krajoliku, i na kraju je izbor bio veoma jasan. Saznajte zašto su Husqvarna proizvodi napravili rez.

PROFESIONALNA PODRŠKA ZA PROFESIONALNE KORISNIKE

Husqvarnin profesionalni servis vam pomaže da razvijate vaš posao. Vaš Husqvarna diler posjeduje solidno znanje o uslovima u vašem području, te vas on može posavjetovati koje mašine i usluga koje mogu poboljšati vašu produktivnost. Diler vas također može snadbjeti sa originalnim Husqvarna dijelovima, lubrikantima i dodacima, kao i sa adekvatnim servisom i popravkom.  
P 525D Customer

Hajde da zajedno razvijamo vaš posao

Mi slušamo vaše potrebe, dijelimo vaše izazove i razvijamo rješenja zajedno sa vama, kako bi razvili vaše poslovanje. Bilo da vas brine za sastav flote, strategija održavanja, optimizacija tima,  finansiranje opreme ili bilo kojim drugo pitanje te vrste, vaš Husqvarna prodavač može vam pomoći u pronalaženju rješenja za izazove kao što je vaš. Da bi vam mogli pomoći pronaći pravi proizvod, obratite se lokalnom zastupniku, koji može dogovoriti kompletnu  demonstraciju, omogućavajući da vi i vaš tim pravilno izvršite procjenu.

Finansiranje koje vam odgovara

Mi želimo da imate pristup mašinama na način koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama. Imati pravu opremu za posao je izuzetno bitno za učinkovitost i profitabilnost. Razgovarajte sa vašim lokalnim zatupnikom oko finansijskih mogućnosti za vašu sledeću narudžbu uređaja. 

Lubricants and trimmer accessories

Dodajte performanse sa originalnom Husqvarna opremom

Zašto dozvoliti da vam loša oprema stane na put? Originalni Husqvarna dodaci dozvoljavaju vam da nastavite raditi - i donose odličan rezultat na vrijeme. Odabirom originalnih Husqvarna dodataka i lubrikanata iz našeg proširenog asortimana, garantuje vam kvalitetu tokom životnog vijeka proizvoda.

Packshot- Commercial spare parts

Dodajte performanse sa originalnim Husqvarna reervnim dijelovima

Svaki dio Husqvarnine mašine prolazi stroga ispitivanja kako bi se osigurala optimalna interakcija sa ostalim komponentama. Kao rezultat toga, originalni Husqvarna dijelovi produžuju vijek trajanja vašeg uređaja i pomažu u osiguranju sigurnih i pouzdanih performansi tijekom njegovog životnog vijeka.

Osigurajte svoju produktivnost optimalnom opremom

Asortiman proizvoda iz Husqvarne je jedan od najopsežnijih na tržištu. Da biste imali mnoštvo proizvoda iz kojeg biste mogli da birate, znači mogućnost za vas da pronađte mašinu koja odgovara vašim potrebama. Dozvolite nam da vam pomognemo sa sastavljanjem vaše flote sa odgovarajućim mašinama i opremom, te treningom za optimalno korištenje mašina. 

Service Handheld

Smanjite vrijeme zastoja preventivnim održavanjem i popravkama

Kod naših dilera, svo servisiranje se vrši od strane ovlaštenih tehničara. Oni su svi posebno obučeni za mašine koje koristite. Mnoge radionice imaju fiksnu cijenu za sve forme usluga. Za svaku mašinu tu je detaljan servisni plan, koji je podeljen u nekoliko servisnih intervala. Neprestanim održavanjem vaše mašine, te servisiranjem u preporučenom vremenu, vi osiguravate da mašina radi optimalno. Vi takođe umanjujete rizik od neočekivanih i skupih zastoja. I, još važnije, mašina će trajati duže i vi ćete imati vrijednu mašinu i kada dođe vrijeme preprodaje. 

Chainsaw vibration test

Kalkulator izloženosti vibracijama ruku i ramena

EK – Direktiva 2002/44/EC utvrđuje minimalne zahtjeve za zaštitu radnika od rizika za njihovo zdravlje i bezbjednost koji mogu nastati ili vjerovatno nastati zbog izloženosti mehaničkim vibracijama. Kalkulator izloženosti vibracijama Ruka-Rame razvijen je kao pomoć u izradi izračuna vibracije.

Uputstva i preuzimanja

Preuzmite Husqvarna korisnička uputstva i ostale korisne dokumente. 

Dealer retusch

Razvijajmo vaš posao zajedno

Naša posvećenost inovacijama, preciznošću i neprekidnom poboljšavanju pomaže vama i vašem poslovanju da postignete svoj pravi potencijal. Sa profesionalnom opremom, uslugama i rješenjima koja su prilagođena vašem poslovanju, spremni smo unaprijediti te povećati produktivnost i smanjiti vaše brige.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere