450X

NAŠ ODGOVOR NA VAŠE POTREBE ZA KOŠENJEM VAŠEG TRAVNJAKA

video-play-button
video-play-button video-pause-button

Husqvarna kosačice

Od samohodnih kosačica do rajdera i robotskih kosačica, Husqvarna nudi različita rješenja za košenje i opremu koja će vam trebati tokom cijele godine. Najviše od svega, odabirom Husqvarne znači da možete biti sigurni da ste kupili mašinu koja ima kvalitete da radi iz godine u godinu. 


KOSAČICE KOJE SE VOZE — KOJA VAM JE POTREBNA?

U zavisnosti od veličine i karakteristika, vaš travnjak može imati prepreke za košenje te izazov koja vrsta kosačica vama više odgovara u odnosu na drugu.  U Husqvarni mi imamo rješenje koje je odgovarajuće za vas. 

316Ts AWD

Vrhunska u uskim i na teško pristupačnim mjestima i prostorima

Featuring several mowing options and a huge range of attachments, Husqvarna Riders can access places you never thought possible, including narrow spaces and under obstacles.

More about Riders
TS343

Radni konj u vašem vrtu

Husqvarna vrtni traktori nude sjajnu svestranost. Odaberite između tri različita sistema košenja za njegu travnjaka - i onda montirajte prikolicu, rasipač, bacač snijega i mnogo više za korištenje tokom cijele godine. 

Više o vrtnim traktorima
Z246i

Ograničeno košenje

Dizajnirano specijalni da izdrži teške uslove rada, Husqvarna ZTH kosačica ima individualnu, hidraulički pogon točkova, koji im omogućava da se okreću na vlastitpoj osi..

Više o ZTH kosačicama