No Image Available

Svijest o raku dojke

Pink 450 model

Podržimo PINK oktobar kampanju!

U čast obilježavanja mjeseca oktobra a koji se u svijetu obilježava kao međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke, Husqvarna AB će zajedno sa svojim saradnicima pomoći u borbi protiv ove smrtonosne bolesti.

Kupci u Bosni i Hercegovini mogu pomoći kupovinom Pink igračke motorna pila kod lokalnih Husqvarna dilera a koju je Husqvarna AB proizvela u specijalnoj ponudi sa namjerom da podrži međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke.  Za svaku kupovinu ove igračke a do isteka zaliha iz ove ponude, Husqvarna AB zajedno sa svojim distributerom Thor doo i njihovim prodajnim partnerima iz Bosne i Hercegovine će donirati € 3 udruženjima  koje pružaju programe i usluge za one čiji su životi pod uticajem raka dojke. Takođe, dva udruženja će na poklon dobiti po jednu Husqvarna H450 Pink motornu pilu.

Zadatak je jasan: širimo svijest o značaju rane prevencije raka dojki i svakodnevno radimo na stvaranju boljih uslova za život svih nas. Neka nam zajednički cilj bude – preventivno djelovati i pomoći oboljelima od raka dojke!

Potražite vama najbliže prodajno mjesto kako biste nabavili i vi svoju igračku Husqvarna Pink motorna pila!


#HusqvarnaCares #breastcancerawareness #gopink #Husqvarna

Svijest o raku dojke

Svijest o raku dojke