Održavanje


Husqvarna zaštitna odjeća: Pronađite svoju veličinu

Zaštitna odeća Husqvarna dostupna je u različitim veličinama kako bi odgovarala svim vrstama drvosječa i izazovima. Napravili smo vodič za veličinu kako bismo vam pomogli. Odvojite nekoliko trenutaka da provjerite svoje tjelesne mjere prema vodiču kako biste pronašli pravu veličinu.

U zavisnosti od modela kojeg kupujete, odjeća će se drugačije uklopiti u vaše tijelo. Klasične i funkcionalne linije imaju pravilnu udobnost, Tehnička je čvrsto prianjanje, a Tehnička ekstremnost ima uzak izgled.

Preporučujemo vam da uvijek isprobate odjeću u Husqvarna dilerskoj radnji kako biste osigurali najbolje prianjanje.

 

Povezani artikli

 • Range image protective clothes
  Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Materijali koji se koriste za zaštitu i fleksibilnost

  Mi u Husqvarni, radili smo naporno da saznamo šta to definiše udobnost u profesionalnom šumarstvu i sječi, kako se može poboljšati, i kakav komfor je potreban u svakom trenutku vašeg radnog dana.

 • Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Vodič za pranje i popravke

  Čista i cijela odjeća je jedino bezbjedna odjeća. Vaša zaštitna odjeća je redovno izložena znoju i ulju - supstancama koje mogu doći do zaštitnog sloja i smanjiti njegovu funkciju.

 • Working with chainsaws part 1
  Održavanje

  Briga o vašoj opremi za rezanje

  Motornoj pili je potrebno redovno servisiranje kako bi uvijek davala maksimalne performanse i trajala dugo vremena. Pogledajte vodič za održavanje koje možete raditi samostalno.