Kada radite

 • Range image protective clothes
  Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Materijali koji se koriste za zaštitu i fleksibilnost

  Mi u Husqvarni, radili smo naporno da saznamo šta to definiše udobnost u profesionalnom šumarstvu i sječi, kako se može poboljšati, i kakav komfor je potreban u svakom trenutku vašeg radnog dana.

 • Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Vodič za pranje i popravke

  Čista i cijela odjeća je jedino bezbjedna odjeća. Vaša zaštitna odjeća je redovno izložena znoju i ulju - supstancama koje mogu doći do zaštitnog sloja i smanjiti njegovu funkciju.

 • 560XP
  Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Pronađite svoju veličinu

  Zaštitna odeća Husqvarna dostupna je u različitim veličinama kako bi odgovarala svim vrstama drvosječa i izazovima. Napravili smo vodič za veličinu kako bismo vam pomogli. Odvojite nekoliko trenutaka da provjerite svoje tjelesne mjere prema vodiču kako biste pronašli pravu veličinu.

 • 550 XP
  Pravilna priprema

  Naših 7 najboljih savjeta za sigurno, efikasno potkresivanje grana

  Kada radite sa motornom pilom, orezivanje je obično operacija koja zahtijeva najviše vremena i truda. Drugim riječima možete mnogo dobiti ako naučite ispravnu tehniku.

 • 562XP - EU, Spainish Image
  Bezbjednost

  Budite bezbijedni i zagrijani – oprema za motorne pile koja vam je potrebna za početak rada

  Kada govorimo o zaštitnoj odjeći i opremi, pravila i zakoni se razlikuju od države do države. Ali nije bitno gdje se vi nalazite, ova lista proizvoda će povećati vašu bezbjednost kada radite sa motornom pilom. 

 • Working with chainsaws part 1
  Upotreba

  Kako startovati vašu motornu testeru

  Vjerovali ili ne, ali “kako da startujem motornu testeru?” je najčešće pitanje (ili barem česta Google pretraga) kod korisnika motornih testera. U ovom vodiču objedinili smo nekoliko savjeta kako da pripremite vašu testeru za rad.

 • Working with chainsaws part 1
  Održavanje

  Briga o vašoj opremi za rezanje

  Motornoj pili je potrebno redovno servisiranje kako bi uvijek davala maksimalne performanse i trajala dugo vremena. Pogledajte vodič za održavanje koje možete raditi samostalno.

 • 562XP
  Bezbjednost

  Zahtjevi za bezbjedan rad sa motornim testerama

  Rad sa motornim testerama može biti opasan posao. Ali, ako pratite nekoliko osnovnih pravila, riješit ćete se svih nesigurnosti i skoncentrisat ćete se u potpunosti na zadatke koji su pred vama.

 • 550 XP
  Pravilna priprema

  6 koraka do uspiješnog obaranja stabala

  Kada obarate stabla, ispravna radna tehnika je od presudnog značaja. Ne samo da bi stvorili sigurno radno okruženje, nego da bi bili i efikasniji u radu.