Husqvarna alat za šumu i zaštitna odeća

U šumarstvu, uspjeh se mjeri produktivnošću. Dobar dan znaći da je vaša oprema izdržala iste zahtjevne uslove kao i vi. I to zahtjeva ne samo sećenje ivica, već i bezbjedonosne karakteristike, svjetsku klasu pouzdanosti, i kontinuiranu udobnost pod ekstremnim uslovima. Sa iskustvom dugim 325 godina testiranja i usavršavanja, današnji Husqvarna alato i zaštitna oprema su dizajnirani da vam pomognu da radite pametnije, ne teško. 


HUSQVARNA ALAT ZA ŠUMU

Naš širok asortiman proizvoda sa visokim performansama je nastao iz veze naše kompanije i ljudi koji koriste našu opremu, kako bi oblikovali prirodu svakodnevno, i kojima su potrebni ozbiljni kompleti kako bi odradili ozbiljan posao. Kada počinje da bude teško, Husqvarnin alat postaje jači.  


Working with chainsaws - Woodcutting 4

Motorne pile

Svaka Husqvarnina motorna pila je izrađena sa samo jednim ciljem na umu: povećati produktivnost. Naš izvanredni dizajn koji skoncentrisan na korisnika, znači da možete više da radite sa manje napora. Učinkovita rješenja kao što su AutoTune™ i  Air Injection, omogućuju vam da vreme trošite na sječu sa manje zastoja. 

545FXT, Forestry Clearing Saw

Šumski čistaći

Svaki teren bi se trebao pripitomi uz šumarski čistać iz Husqvarne. Naš komercijalni razred šumarskih čistaća lako uklanjanju manja drveća, grmlja i busenje, sa profesionalnom snagom i izvedbom. 

Edge Chain

Lanci za motorne pile

Husqvarna lanci su fino podešeni istraživanjem, testiranjem i u saradnji sa profesionalcima u industriji. Svi koji koriste Husqvarna motorne pile, opremljene sa Husqvarna lancima, mogu očekivati maksimalnu učinkovitost i visoku produktivnost. H562XP with X-FORCE bar and C85 chain

Vodilice za motorne pile

Originalne Husqvarna vodilice su izrađene da da savršeno odgovaraju vašim Husqvarna motornim pilama. Sa originalnim vodilicama iz Husqvarne, uživaćete u optimalnoj učinkovitosti i bezbkednosti, i produžićete život vašoj Husqvarna motornoj pili. 


Combi can

Goriva, lubrikatni i oprema za punjenje

Husqvarnin asortiman goriva, lubrikanata o opreme je razvijena, testirana u laboratoriji i kontrolisana od strane Husqvarna inžinjera, kako bi se obezbjedilo optimalna izvedba motora. Širok asortiman je dostupan kako bi odgovarao vašim potrebama. 


Chainsaw PPE Accessories

Oprema za motorne pile

Uređaj je dobar samo ako su i dijelovi izrađeni od dobrog materijala. Korištenje samo Husqvarna originalnih zamjenskih dijelova i opreme,  garantuje optimalnu učinkovitost i produžuje vijek trajanja Husqvarna uređaja.


Technical Extreme - PR image

Lična zaštitna oprema

Inspirisana po uzoru na atletsku opremu, Husqvarnina zaštitna odeća dolazi sa ugrađenom spretnošću i mnoštvom mogućnosti kako bi se poboljšala udobnost i performanse - i sve to bez ugrožavanja bezbjednosti.


Husqvarna Axe - Product

Sjekire i alati

Šumarski i alat za sječu su nepobjedivi partneri kada vam je to najpotrebnije. Naša ponuda  alata za obaranje i klinovi, sjekira za razdvajanje, kuka za penjanje i dr. mogu obezbjediti da vaš posao završite bezbjedno i pouzdano. 


HUSQVARNA SERVIS

Husqvarna proizvodi se prodaju o strane ovlaštenih dilera, a mnogi od njih su radili profesionalno na poslovima vezanim za šumarstvo. Husqvarnini dileri čine zadovoljstvo kupaca top prioritetom, sa savjetima stručnjaka, profesionalnom podrškom i  proaktivnim održavanjem kroz kompletan životni ciklus proizvoda. 


Automower service

Originalni servis

U Husqvarni, naša definicija ''proizvoda'' je malo drugačija. Mi o našem proizvodu ne razmišljamo samo kao o snažnom alatu, već o cijelom iskustvu koje ćete imati kroz njegovo korištenje. Ovo znači da možete da računate na vaše ovlaštene Husqvarna dilere kako bi vam dali dobar savjet o ukupnim radnim troškovima vaše mašine prije nego je kupite, i prvog servisa nakon toga. Shop

Dileri serviseri

Husqvarna ima mrežu dilera na preko 25.000 lokacija širom svijeta. Vaš lokalni diler je spreman da vam pomogne sa vašim komercijalnim proizvodima za travnjak i vrt za vaše specifične potrebe, radne površine i radno okruženje. 


Service Photos

Originalni rezervni dijelovi

Naš razvoj proizvoda uvijek počinje sa vama, korisnicima u fokusu, kako bi vaš posao bio manje naporan i više učinkovit. To je i razlog zašto svaki dio u Husqvarninim mašinama prolazi kroz rigorozna testiranja, kako bi se obezbjedila optimalna interkacija sa ostalim komponentama. Kao rezultat, originalni rezervni dijelovi   će ne samo nadživjeti one generičke, nego su i bezbjedniji, trajniji i jednostavniji za vašu mašinu tokom dužeg korištenja. 


KADA JE UČINKOVITOST DRUGA PRIRODA

Profesionalci su isti u cijelom svijetu. Oni zahtjevaju rezultate. Iskoristite njihovo iskustvo i spoznaju da bi saznali kako možete raditi pametnije, ali ne i teže.

Edge Campaign Photo

Husqvarna X-cut: dizajniranje boljih lanaca za motorne testere

Po prvi put, tu su originalni Husqvarna lanci za motorne testere i oni su napravljeni tamo odakle je sve i počelo - u Huskvarni, Švedska. Zašto, pitate se?! Zato što, priča zapravo počinje od kraja.  

Saznajte više

570

Kako koristiti motornu testeru na hladnom vremenu

Raditi sa motornim testerama tokom zime može biti izazov. Ovdje je nekoliko savjeta o tome šta možete da uradite da ostanete bezbjedni i produktivni kada zahladni vani. 

Saznajte više

576 XP

Upoznajte WLC šampiona Antona Peterssona

Anton je dio tima takmičara koji su ispod 24 godine starosti. Pogledajte šta on ima da kaže o njegovom učešću na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u sječi. 

Saznajte više