Motorne testere

Kategorije proizvoda
Filteri

Kupite novu motornu testeru za kućnu i profesionalnu upotrebu. Otkrijte naš asortiman električnih motornih testera te benzinskih motornih testera. Svaki model vam daje snagu, performanse i izvrstan dizajn koji očekujete od kompanije Husqvarna.

22 products
Prikazuje se 12 od 22

Koju motornu testeru treba kupiti?

Naše motorne testere mogu se koristiti za obaranje stabala, skraćivanje, presijecanje i rezanje drva za ogrjev kao i obrezivanje ili obaranje velikog drveća. Sarađujemo s profesionalnim šumarima koji rade s našim motornim pilama kako bismo kontinuirano razvijali proizvode visoke kvalitete. Naše motorne pile su opremljene funkcijama zbog kojih se lako koriste, pouzdane su i robusne a da pritom pružaju snagu za izvrsne performanse u svakom trenutku.

Brzo pokretanje je ključno za naše električne i baterijske motorne pile i benzinske motorne pile . Svaka motorna pila se pokreće pritiskom tipke ili laganim povlačenjem kabla kako bi se zadovoljile potrebe kupca. Naš široki asortiman uključuje i naše profesionalne motorne pile i motorne pile za arboriste.