Efficient

Učinite da raste

Naše dugotrajno iskustvo, te velika očekivanja od komponenti garantuju vam produktivnost, dug vijek trajanja proizvoda i izvrsne rezultate.
Checklist

Višenamjenska upotreba za bogat vrt

Bez obzira na to imate li dodatnu opremu ili ne, dobit ćete pouzdan alat za vrtlarenje sa brojnim mogućnostima koji će vam dugo trajati.
Easy to manoeuvre

Siguran rad sa sigurnim rezultatima

Dobro osmišljena kombinacija snage, svestranosti i ergonomskih rješenja olakšava vam rad, čak i u teškim uslovima.

Husqvarna kultivatori

Bilo da vam je potrebno razbijanje travnjaka ili pripreme vrtnih gredica za sjetvu, Husqvarna ima kultivator za vas. Naš asortiman se sastoji od dva različita modela - sa zadnjim zubcima i prednjim zubcima. Modeli sa zadnjim zupcima dizajnirani su za upotrebu na gusto nabijenoj zemlji i travnjacima. Kultivatori sa prednjim zupcima su pogodni za manja uređivanje površina, kao što je priprema cvjetnih gredica i vrtnih staza.

Use your Husqvarna Tiller whenever you need it– it’s easy to start and has a powerful engine

Jednostavno pokretanje i rukovanje

Zahvaljujući jednostavnom pokretanju i snažnim motorom iznad glave ventila, možete koristiti svoj kultivator kad god to poželite. On je također vrlo jednostavan za rukovanje, upravljanje, transport i skladištenje. Sistem udobnih ručki i dobro grupisane kontrole čine posao lakšim, čak i na najtežim zemljištu. Veliki točkovi za vožnju dobro prianjaju na svim podlogama.

Jednostavni za upravljanje u svim vremenskim uslovima

Naši kultivatori omogućavaju da radite bezbjednije, udobnije i stabilnije. Tegovi povećavaju težinu na točkove što poboljšava ravnotežu. Zahvaljujući štitu na zupcima, raspršivanje krhotina sa rotirajućih zubaca je preusmjereno dalje od vas. 

A tiller from Husqvarna is easy to manoeuvre in any weather
Husqvarna Tillers are built for intense operation over many years.

Komponente za teške obrade

Svi Husqvarna kultivatori su dizajnirani za teška okruženja. Motor i prenosnici su dizajnirani za intezivan rad tokom mnogo godina korištenja.

ISTAKNUTI PROIZVODI

Proizvodi

300 serija

Serija 300 je svestrana i praktična za rad u vrtu. One su mašine sa jednom brzinom i veoma su lagane, što ih čini jednostavnim i za rad i za transport.

Husqvarna

Dijelovi i oprema

Izaberite nešto iz našeg asortimana originalnih dijelova i dodataka, kako bi poboljšali vaš uređaj i unaprijedili svoje iskustvo.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere
Ovlašteno prodajno mjesto možete pronaći putem pretraživanja iznad ili zumiranjem na mapi.

PROFESIONALNI ALAT ZA SVAKI DIO VAŠEG VRTA