Jedna od kvalitetnih karakteristika Husqvarne - naš servis

Mnogo je razloga da između svih konkurentskih kompanija odaberete baš društvo Husqvarna. Jedan od njih je taj što posebno obučeni i ovlašteni predstavnici prodaju proizvode društva Husqvarna. Mnogi od njih su prethodno radili na poslovima povezanima sa šumom, travnjakom ili baštom. Na taj se način društvo Husqvarna pobrinulo da uvijek dobijete stručnu pomoć – u slučaja nabavke novog proizvoda ili popravka ili servisiranja uređaja.


No Image Available

Sa preko 325 godina iskustva u razvijanju visokokvalitetnih proizvoda, društvo Husqvarna njeguje dugu tradiciju proizvodnje izvornih dijelova i pružanja vrhunskog servisa. Bilo da ste kućevlasnik, profesionalni izvođač baštenskih radova, šumar ili građevinski radnik, svjetski poznata mreža predstavništava društva Husqvarna garantuje vrhunsku njegu i održavanje vaših proizvoda. Ukratko, ako kupite proizvod društva Husqvarna, uvijek ćete dobiti servis kakav očekujete.

Husqvarna Service technician

Servisiranje obavljaju posebno obučeni serviseri

Mi u Husqvarni, neprestano stremimo savršenstvu kako bi tržištu ponudili ono najbolje. U to spada i usluga servisiranja u okviru koje svi ovlašteni predstavnici društva Husqvarna imaju stručno obučene servisere za vaše proizvode marke Husqvarna. Za svaki proizvod postoji detaljni servisni plan za produženje vijeka trajanja i održavanje vrhunske izrade.

Redovno servisiranje produžuje vijek trajanja

Redovnim  servisiranjem uređaja smanjiće se opasnost od neočekivanog i skupog zastoja. Usluga servisiranja uključuje potpuni pregled. Servis počinje provjerom radne sposobnosti uređaja, što uključuje pogonski i sigurnosni sistem. Kako bi osigurali kvalitetu i cjelovitost opreme, serviseri koriste isključivo izvorne rezervne dijelove marke Husqvarna. Na kraju se proizvod isproba i očisti prije nego se dostavi zajedno sa servisnim izvještajem o održavanju.


Service your Husqvarna product regularly
Original spare parts from Husqvarna

Kvalitetni Husqvarna rezervni dijelovi

U zavisnosti od modela koji izaberete, vaš proizvod marke Husqvarna može biti sastavljen od više od hiljadu dijelova. Svaki je od njih visokokvalitetni proizvod koji će vašem uređaju marke Husqvarna omogućiti vrhunsku i dugotrajan rad. Zato je od iznimne važnosti zamijeniti ih izvornim rezervnim dijelovima kad je to potrebno. Na taj način održavate pogonski i sigurnosni sisitem proizvoda i njegovih dijelova.

Sva ovlaštena predstavništva društva Husqvarna nude isključivo izvorne rezervne dijelove, budući da se oni detaljno pregledaju i proizvode u skladu sa smjernicama i rezultatima testiranja.


PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju