Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Vaš partner za produktivnost u uređenju okoliša

Kada kompanije isprobaju Husqvarna proizvode, onda imaju dobre razloge da kupe Husqvarna proizvode. One otkrivaju široki asortiman proizvoda jednostavnih za korištenje, dizajnirani i napravljeni da povećaju produktivnost tima za uređenje travnjaka, bašte i njege drveća. Također otkrivaju poslovne uvide putem usluge Fleet Services koja pomaže povećati profitabilnost. Dobijaju i priliku da sklope partnerstvo s Husqvarnom i našom mrežom lokalnih trgovaca koji nude znanje i usluge koje su ključne za optimalne performanse. One pronalaze rješenja potrebna za bolje poslovanje.

Brushcutter 545RXT

Bolji alati. Bolji tim.

Na osnovu svog dugog iskustva u radu sa stručnjacima za uređenje okoliša i zelenila, dijeljenja vaših izazova, mi u kompaniji Husqvarna znamo da je efikasnost rukovaoca ključ do produktivnosti. Zato su svi Husqvarna komercijalni proizvodi namjenski dizajnirani s fokusom na korisnika.

Proizvodi koje su uređivači okoliša kreirali za uređivače okoliša

Teški poslovi zahtijevaju jednostavno rukovanje
Obrezivači i trimeri kompanije Husqvarna su napravljeni da izdrže najzahtjevnije poslove. Ne samo da su pouzdani, snažni i efikasni, već su i dobro uravnoteženi, lagani i jednostavni za rukovanje. Stoga možete postići savršen rezultat za mnogo manje vremena.

 • Niske vibracije osiguravaju produženu upotrebu i niži rizik od povreda
 • Motori visoke tehnologije pružaju visoku efikasnost upotrebe goriva i nizak nivo emisija
 • Štitnik od stražnjeg udara štiti rezervoar i pokretač
 • Ergonomski dizajnirani pojasevi za korisnika omogućavaju manje naporan i efikasniji rad

Saznajte više o našim obrezivačima

Saznajte više on našim trimerima za travu

Olakšano je izazovno skraćivanje živice
Naši trimeri za živicu su snažni, ali ipak lagani i dobro uravnoteženi. Opremljeni pametnim funkcijama, poput okretnih ručki, koje vam omogućavaju da radite brzo i efikasno čak i u najzahtjevnijim situacijama.

 • Napredni antivibracijski sistem vas održava opreznim i produktivnim
 • Robustan dizajn zupčanika za duži rad
 • Oštri noževi s optimiziranim uglovima rezanja, brzinom i velikim zupčastim otvorima za rezanje debelih grana
 • Duga osovina i noževi za povećanu produktivnost

Saznajte više on našim trimerima za živicu

Iskusite silu, a da je ne osjetite
Naši puhači imaju jedinstvene ventilatore koji generiraju veliku brzinu zraka i snažan protok zraka. Svaki detalj, od kapaciteta spremnika za gorivo do oblika mlaznice, optimiziran je za performanse zbog kojih je radni dan isplativiji i efikasniji.

 • Snažni puhači koji mogu otpuhati čak i gomile mokrog lišća
 • Savršena ravnoteža kako ne biste naprezali ramena
 • Ventilatori su dizajnirani da postignu maksimalnu brzinu, ali uz minimalne turbulencije i gubitak zraka

Saznajte sve o našim puhačima lišća

Obavite više za manje vremena
Želimo da vaš posao teče nesmetano, sigurno i efikasno kada koristite naše vrtlarske pile. Zato se fokusiramo na funkcije koje pile čine jednostavnima za upotrebu jednako kao i na snagu i ubrzanje. Time pružamo alat koji ne samo da vas ne ograničava u radu, nego vas osposobljava za svaki zadatak.

 • Ispitani u ekstremnim uslovima
 • Vrhunska upravljivost
 • Više snage, manja potrošnja goriva i manje emisija

Saznajte više o našim vrtlarskim pilama

Uštedite vrijeme uz pametnije košenje
Velika snaga i ekstremna raznovrsnost u kompaktnom, izdržljivom formatu. To je dobitna formula prednjih kosilica komercijalnog razreda kompanije Husqvarna. Uz naše široke platforme za rezanje i široki asortiman korisnih dodataka, ove agilne mašine će pomoći da povećate svoj dnevni promet. Naše prednje kosilice imaju pravi radijus okretanja koji štedi vrijeme prilikom kretanja unazad kod okretanja.

 • Doseže bilo gdje zahvaljujući platformi za rezanje niskog profila
 • Izvrsna vuča i stabilnost na padinama
 • Raznovrsna upotreba pružajući produktivnost tokom cijele godine

Saznajte više o našim prednjim kosilicama na točkovima

Lakši način praćenja opreme
Jednostavno postavite senzore na mašine (čak i od drugih proizvođača) i uvijek ćete znati gdje su, koliko su korišteni i kada ih treba zamijeniti i još više.

 • Potpuna kontrola nad inventarom
 • Lokacija cjelokupne opreme
 • Ažurirana statistika upotrebe
 • Baza za servis/zamjenu

Otkrijte Husqvarna Fleet Services™

Iskustva - Saznajte zašto kompanije prelaze na Husqvarna proizvode

S naslijeđem od preko 325 godina inovacija i usavršavanja, današnji alati kompanije Husqvarna posjeduju vrhunske performanse, prvoklasnu pouzdanost i kontinuiranu udobnost tokom produžene upotrebe. Tako da vaša ekipa može raditi pametnije, a ne napornije.

ISS Facility Services, UK
ISS Facility Services pruža provjerene usluge uređenja okoliša u Lake Districtu na sjeveru Engleske.  Prema oeprativnom menadžeru Criagu Hunteru, “jedan od glavnih razloga zbog kojeg toliko dugo koristimo Husqvarna proizvode je taj što našem osoblju omogućuje ispunjavanje obaveza na dnevnoj osnovi. Oprema je udobna, nivoi vibracija su niski, a kvarovi su minimalni.”

Weissenfels, Njemačka
Radi prelaska na mašine s baterijskim napajanjem, njemački grad Weissenfels je raspisao tendere i pažljivo procijenio različite mogućnosti. Gradski stručnjaci za uređenje okoliša su testirali svaki ponuđeni proizvod, a na kraju je izbor bio jasan. Saznajte zašto proizvodi kompanije Husqvarna čine razliku.
Gesvres Entretien, Francuska
Kompanija za uređenje okoliša Gesvres Entretien održava parkove i sportske terene u gradu Carquefou u Francuskoj, i uspješno održava partnerstvo s kompanijom Husqvarna već skoro dvije godine. Pogledajte šta njihovi timovi imaju da kažu o uticaju Husqvarna proizvoda i usluga na njihov svakodnevni rad i cjelokupni posao.
Groblje Trollhättan, Švedska
Na 45 hektara groblja Trollhttan u aktivnoj upotrebi, uprava je 2013. godine odlučila da počne koristiti alate s baterijskim napajanjem. U početku su očekivanja osoblja za održavanje terena bila mala. Međutim, nakon što su podvrgnuti testiranju, Husqvarna baterijski proizvod za održavanje groblja, sada su najpopularnije mašine među radnicima.

Profesionalna podrška za profesionalne korisnike

Razvijmo preduzeće zajedno
Mi slušamo vaše potrebe, dijelimo vaše izazove i razvijamo rješenja zajedno kako bismo razvijali vaše preduzeće. Bilo da ste zabrinuti za sastav voznog parka, srategiju održavanja, optimizaciju tima, finansiranje opreme ili bilo koje druge probleme te prirode, vaš Husqvarna prodavač vam može pomoći da pronađete rješenja poput vašeg. Kako biste dobili pomoć kod pronalaska pravog proizvoda, kontaktirajte svog lokalnog trgovca koji može dogovoriti kompletnu demonstraciju što omogućava vama i vašem timu propisnu procjenu.

Finansiranje koje vam odgovara
Želimo da imate pristup mašinama koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Prava oprema za posao je ključ efikasnosti i profitabilnosti. Razgovarajte sa svojim Husqvarna trgovcem o opcijama finansiranja svoje naredne kupovine mašine.

Dodajte performanse uz originalnu dodatnu opremu kompanije Husqvarna
Zašto bi vas sprečavala loša oprema? Originalna dodatna oprema kompanije Husqvarna omogućava vam nastavak rada i pružanje sjajnih rezultata na vrijeme. Odabirom originalne Husqvarna dodatne opreme i maziva iz našeg širokog asortimana proizvoda garantovano ćete imati visoki kvalitet tokom cijelog životnog vijeka proizvoda.

Saznajte više o originalnoj dodatnoj opremi

Učinak s originalnim rezervnim dijelovima kompanije Husqvarna
To je također razlog zašto svaki dio u Husqvarna mašini prolazi rigorozno ispitivanje kako bi se osigurala njegova optimalna interakcija s ostalim komponentama. Posljedično originalni Husqvarna dijelovi produžuju životni vijek vaše mašine i pomažu osigurati sigurnost i pouzdane perfomanse tokom životnog vijeka mašine.

Saznajte više o originalnim rezervnim dijelovima

Osigurajte svoju produktivnost s optimalnom opremom
Asortiman proizvoda kompanije Husqvarna je jedan od najopsežnijih na tržištu. Veliki izbor znači veća vjerovatnoća pronalaska mašine koja odgovara vašim potrebama. Dozvolite nam da vam pomognemo da optimizirate svoj vozni park pravim mašinama i opremom, kao i obukom za optimalnu upotrebu mašine.

Smanjite zastoje na minimum uz preventivno održavanje i popravke
Sav servis obavljaju ovlašteni tehničari kod naših prodavača koji su specijalizirali za proizvode koje vi koristite. Većina radionica nudi fiksne cijene za sve oblike usluga, a svaki proizvod dolazi s detaljnim planom servisa, podijeljenim u vremenske intervale. Kontinuirano održavane mašine i servisiranje u preporučenim intervalima će minimizirati rizik od neočekivanih zastoja i osigurati da mašina kontinuirano obavlja posao na optimalan način.

Direktiva Evropske zajednice 2002/44/EZ propisuje minimalne zahtjeve za zaštitu radnika od rizika po zdravlje i sigurnost kao posljedica izloženosti mehaničkim vibracijama.

Pročitajte više o vibracijama

Preuzmite Husqvarna priručnike za rad i druge korisne dokumente.
Pronađite priručnike i preuzimanja