525RJX 967175801
  1. Brze činjenice
  2. Preporučeni proizvodi
Iskustva

Hortikulturalistkinja Melissa McPherson o trimeru Husqvarna 525: “Mogu raditi cijeli dan bez da trepnem”

Ergonomija, mala potrošnja goriva i mašina s kojom je zadovoljstvo rukovati. Prea riječima hortikulturalistkinje Melisse McPherson, to su stvari oko kojih se isplati raspravljati u vezi s trimerom Husqvarna 525. “Moj pripravnik i ja se svaki dan borimo ko će ga koristiti”, kaže Melissa McPherson i dodaje: “Ja uvijek pobijedim”.

Brze činjenice
Ime: Melissa McPherson

Dob: 39 godina

Lokacija: Tacoma, NSW, Australija

Zanimanje: Menadžer za održavanje u tržnom centru na srednjoj obali u Novom Južnom Walesu u Australiji,

Oprema: Rajder, trimer, motorna pila, teleskopska pila, teleskopske makaze za živu ogradu


525 Grass Trimmer, Melissa McPherson

Kao rukovoditeljica zemljišta u trgovačkom centru na centralnoj obali, Novi Južni Wales, Australiji, Melissa McPherson radi sve, od održavanja travnjaka do sječe korova, obrezivanja živica i uklanjanja drveća. Ona zna kakva joj je oprema potrebna da bi mogla najbolje odraditi poslove.

Melissa već godinu dana ima trimer Husqvarna 525 ili „whipper snipper“ kako ga zovu u Australiji. Iako je ispočetka bila nepovjerljiva, uskoro su je zadivile performanse ovog trimera. „Radim 20 godina u hortikulturi i prema mom iskustvu, lagane mašine poput ovih se brzo kvare.

Ali ova je dobra kao prvog dana kupovine. Zbog njene lakoće danima mogu jednostavno kositi bez prestanka, osam sati dnevno, bez povrede ruku i ramena“, rekla je Melissa McPherson.

Kako se Husqvarna 525 može uporediti s trimerima drugih brendova?

„Izrazito dobro štedi gorivo. Imala sam trimere drugih brendova i brzo potroše spremnik goriva u poređenju s ovim „Huskijem“ – i često klepetaju. Kada završim tri sata košenja s drugim trimerom, osjećam kao da su mi ruke tri metra dugačke. Uz 525 cijeli dan mogu raditi bez trzaja. Nivo vibracija je mnogo manji.“

Da li biste preporučili trimer Husqvarna 525 drugima?

„O da. Ljudi mi u trgovačkom centru prilaze i pitaju me za savjet i uvijek im preporučim trimer 525. Čak i ako ćete ga koristiti u kućnoj bašti, mislim da je trimer 525 vrijedan kupovine umjesto jeftinijeg modela. Mislim da ćete dobiti bolji trimer koji će trajati duže. To je stvarno odlična mašina koju možete koristiti.“