K 770 SmartGuard

Sjekači s tehnologijom budućnosti

Uz naš veliki asortiman ručnih sjekača, uvijek će postojati savršena mašina za vaš zadatak što vam omogućava da radite precizno, s manje napora i uz optimalnu efikasnost. Naš asortiman uključuje plinske i električne mašine. Svaka od njih je dizajnirana da vam pomogne obaviti posao efikasno i ergonomično.

K 7000

Snažni, pouzdani i jednostavni za pokretanje

Naši sjekači su čvrste, pouzdane i snažne mašine. Omogućit će vam da radite u najtežim uslovima, izdržavajući klimatske uslove i varijacije goriva. Naša funkcija DuraStarter™ znači jednostavno servisiranje, a zahvaljujući pokretaču otpornom na prašinu i izdržljivim kablom pokretača, mašina će biti spremna kad god vam zatreba.

K 970

Ergonomski dizajn uz izvrstan omjer snage i težine

Sjekači kompanije Husqvarna su dizajnirani za jednostavnu i ergonomsku upotrebu. Izvanredan omjer snage i težine i niski nivoi vibracije znače da možete dugo raditi efikasno bez da se brinete o vibraciji.

K 4000

Pređite na električno napajanje

Naši električni sjekači su raznovrsni i mogu se koristiti u zatvorenom i otvorenom prostoru. Dostupni su u verzijama za suho i mokro rezanje. Visoka snaga, dobro uravnoteženo tijelo i niski nivoi vibracija ih čine efikasnim i jednostavnim za korištenje.