Chainsaw 572 XP

Daje vam snagu za bolji učinak

Bilo da obarate drveće, režete ogrjev ili raščišćavate velike dijelove zemljišta, Husqvarna ima benzinske motorne pile koje će brzo, sigurno i s lakoćom obaviti posao. Naš asortiman se sastoji od modela koji odgovaraju svakoj potrebi od običnih pila za vlasnike kuća do profesionalnih modela vodećih na tržištu namijenjenih za najzahtjevnije poslove.

Chainsaw 460 Rancher

Dizajnirano s fokusom na raznovrsnost

Naš asortiman benzinskih motornih pila je dizajniran s fokusom na raznovrsnost. Svaka motorna pila ima napredne tehnološke funkcije zbog kojih su savršene za sve poslove – od rezanja kod kuće u bašti do profesionalnog rada drvosječa. Benzinske motorne pile kompanije Husqvarna imaju snagu i raznovrsnost da se pozabave svakim izazovom – bilo velikim ili malim.

Chainsaw 560 XP

Performanse i snaga – bez kompromisa

Naši lanci su poznati po svojoj snazi, ali to ne znači da trebate ugroziti efikasnost. Robusni X-Torq® motori znači da svaki model, od malih benzinskih motornih pila do većih, profesionalnih pila, postiže vrhunske performanse uz izuzetno malu potrošnju goriva. Sada možete raditi duže uz više snage u jednom zadatku.

Chainsaw logger - Canada

Jedinstven dizajn za pristupačnost i jednostavnost upotrebe

Davno su prošli dani benzinskih motornih pila koje proizvode prekomjerne vibracije i koje su teške za rukovanje. Dodali smo mnoštvo funkcija kako bismo osigurali pristupačnost i jednostavnost upotrebe. Naprimjer, naša Husqvarna LowVib® tehnologija smanjuje vibracije u ručki, a sistem SmartStart® znači da možete pokrenuti i zaustaviti svoju motornu pilu bez rizika od pregrijavanja motora. Dodajte dodatke poput zagrijanih ručki i imat ćete asortiman benzinskih motornih pila koje su zadovoljstvo za korištenje, bez obzira na posao i vrijeme.