Safety

Bezbjedni

Tkanine visoke tehnologije, pametni dizajn i euro-testirani bezbjedonosne funkcije osiguravaju izvanrednu zaštitu i karakterističnu Husqvarna pouzdanost.

Uvijek udobno

Izuzetna udobnost i ergonomičnost omogućuju da se fokusirate na svoj posao, a ne na svoje tijelo.
Toughness is standard

Čvrstoća je standard

Sa proizvodima koji su testirani za profesionalnu upotrebu u teškim uslovima, uvijek možete očekivati najbolje.

Lična zaštitna oprema

Husqvarnin asortiman zaštitne odjeće i opreme je dizajniran sa istim načinom izrade i sa pažnjom za detaljima, kao što su i vaši alati. I, iz tog razloga što mi gradimo uređaje koje vi koristite, mi tačno znamo kako da izradimo odjeću i opremu koja pomaže da je koristite na najbolji način.

ZAŠTITNA ODJEĆA

Naša linija zaštitne odjeće je razvijena zajedno u saradnji sa profesionalcima kako bi odgovarala zadacima. Bilo da vam je potrebna zaštita, ili vrh sofisticiranost, naša odjeća je  izrađena da bude udobna, lagana i bezbjedna.

Čizme

Udobne čizme za rad znače mnogo kada se suočavate sa cijelodnevnim zadacima. Nudimo vam sveobuhvatan asortiman obuće za zaštitu izrađenu od visoko kvalitetnih materijala. Sva naša obuća je dizajnirana za maksimalnu udobnost i stabilnost, kako bi zadovoljila zahtjeve različitih vrsta zadataka za rad na otvorenom.

Zaštita za oči

Viziri, naočale ili zaštitne naočare - tu je mnogo načina da zaštitite svoje oči. Mi znamo šta vam je potrebno i nudimo vam kompletan asortiman zaštite ta oči za svaki mogući zahtjev.