Efficient

Precizno optimizirano

Svaki Husqvarna lanac je strogo testiran i ugrađen kako bi se osigurala optimalna interakcija sa Husqvarna motornom pilom.
High performance

Maksimalna izvedba

Originalni Husqvarna lanci će vašoj motornoj pili omogućiti optimalnu izvedbu tokom svog životnog vijeka.
Sharpness that lasts

Premium pouzdanost

Sa originalnim Husqvarna lancima i pravilnim održavanjem, vaša motorna pila će sigurno, ekonomično i pouzdano raditi na duge staze.

Lanci za motorne pile

Husqvarna motorna pila, opremljena sa Husqvarna lancem, pruža najbolje moguće rezultate. Naši lanci su dobro prilagođeni kroz istraživanje, testiranjem i saradnjom sa stručnjacima u industriji. Rezultat su lanci visokih performansi koji vam pružaju maksimalnu učinkovitost.

Kako provjeriti lubrikaciju motorne pile

Dobro podmazivanje motorne pile pomaže da sječenje ide lakše, dok također pomaže u održavanju lanca oštrim. Jednostavno je testirati Husqvarnin sistem automatskog podmazivanja okretanjem motorne pile preko lagane površine, kao na primjer preko tek posječenog stabla.

Saznajte više o podmazivanju      

Working with chainsaws part 1

Kako zategnuti lanac na motornoj pili

Olabljeni lanac ne znači samo da će se lanac vjerojatno brže trošiti, već znači i da će rezanje biti manje učinkovito. Uvijek pazite da je lanac pravilno zategnut, posebno u radu sa novim lancem.

Kako odabrati lanac za motornu pilu

Lanac je osnovna komponenta dobre motorne pile. Iskoristite naše iskustvo i znanje kako bismo vam pomogli u odabiru odgovarajućeg lanca  za prave zadatke.

Saznajte više o odabiru odgovarajućeg lanca   

Proizvodi

3/8" Korak lanac

.325" korak lanac

MINI 3/8" korak lanac

PIXEL .325" korak lanci