Safety

Bezbjednost

Tkanine visoke tehnologije, pametni dizajn i euro-testirani bezbjedonosne funkcije osiguravaju izvanrednu zaštitu i karakterističnu Husqvarna pouzdanost.

Uvijek udobno

Izuzetna udobnost i ergonomija omogućuje da se fokusirate na svoj posao, a ne na svoje tijelo.
Toughness is standard

Tvrdoća je standard

Sa proizvodima koja su testirana za profesionalnu upotrebu u teškim uslovima, uvijek možete očekivati najbolje.

Lična zaštitna oprema (PPE)

Husqvarnin asortiman zaštitne odjeće i opreme je dizajniran sa istim načinom izrade i pažnjom za detaljima, kao što su i vaši alati. I, iz tog razloga što mi gradimo uređaje koje vi koristite, mi tačno znamo kako da izradimo odjeću i opremu koja pomaže da je koristite na najbolji način. 
Pogledajte proizvode

ZAŠTITNA ODJEĆA

Naša linija zaštitne odjeće je razvijena zajedno u saradnji sa profesionalcima kako bi odgovarali zadacima. Bilo da vam je potrebna zaštita, ili vrh sofisticiranost, naša odjeća je je izrađena da bude udobna, lagana i bezbjedna. 

Funkcionalna

Naša linija Funkiconalne radne odjeće ima zaštitu i odličan je izbor za svakodnevne poslove u šumi. Funkcionalna odjeća je izrađena od izdržljivog materijala koje zadovoljava zahtjeve za dugotrajne poslove kada je zaštita od testere izuzetno bitna.

Klasik

Asortiman odjeće Klasik je serija pristupačne i trajne zaštitne odjeće. Sva odijela su dizajnirana kako bi zadovoljila zahtjevane standarde o bezbjednom radu i imaju dodatne karakteristike, što ih čini idealnim izborom za povremene a opet zahtjevne korisnike motorne pile.

LIČNA ZAŠTITA

Husqvarnina zaštitna oprema je dizajnirana sa istom pažnjom za detalje i na isti način, kao i vaši alati.