Jedna od Husqvarna kvalitetnih karakteristika - naš servis

Mnogo je razloga da između svih konkurentskih kompanija odaberete baš Husqvarnu. Jedan od njih je taj što posebno obučeni i ovlašteni predstavnici prodaju Husqvarna proizvode . Mnogi od njih su prethodno radili na poslovima povezanima sa šumom, travnjakom ili baštom. Na taj se način  Husqvarna se  pobrinula da uvek dobijete stručnu pomoć – u slučaja nabavke novog proizvoda ili popravka ili servisiranja uređaja.

No Image Available
Sa preko 325 godina iskustva u razvijanju visokokvalitetnih proizvoda, Husqvarna neguje dugu tradiciju proizvodnje izvornih delova i pružanja vrhunskog servisa. Bilo da ste kućevlasnik, profesionalni izvođač baštenskih radova, šumar ili građevinski radnik, svetski poznata mreža predstavništava kompanije Husqvarna garantuje vrhunsku negu i održavanje vaših proizvoda. Ukratko, ako kupite Husqvarna proizvod, uvek ćete dobiti servis kakav očekujete.
Husqvarna Service technician

Omogućeno od strane posebmo obučenih tehničara

Mi u Husqvarni, neprestano stremimo savršenstvu kako bi tržištu ponudili ono najbolje. U to spada i usluga servisiranja u okviru koje svi ovlašteni predstavnici društva Husqvarna imaju stručno obučene servisere za vaše proizvode marke Husqvarna. Za svaki proizvod postoji detaljni servisni plan za produženje veka trajanja i održavanje vrhunske izrade.

Redovan servis proužava radni vek

Redovnim  servisiranjem uređaja smanjiće se opasnost od neočekivanog i skupog zastoja. Usluga servisiranja uključuje potpuni pregled. Servis počinje proverom radne sposobnosti uređaja, što uključuje pogonski i sigurnosni sistem. Kako bi osigurali kvalitetu i celovitost opreme, serviseri koriste isključivo izvorne rezervne delove marke Husqvarna. Na kraju se proizvod isproba i očisti pre nego se dostavi zajedno sa servisnim izvještajem o održavanju.
Service your Husqvarna product regularly
Original spare parts from Husqvarna

Kvalitetni Husqvarna rezervni delovi

U zavisnosti od modela koji izaberete, vaš proizvod marke Husqvarna može biti sastavljen od više od hiljadu delova. Svaki je od njih visokokvalitetni proizvod koji će vašem uređaju marke Husqvarna omogućiti vrhunski i dugotrajan rad. Zato je od iznimne važnosti zameniti ih izvornim rezervnim delovima kad je to potrebno. Na taj način održavate pogonski i sigurnosni sistem proizvoda i njegovih delova.
Sva ovlaštena predstavništva društva Husqvarna nude isključivo izvorne rezervne dijelove, budući da se oni detaljno pregledaju i proizvode u skladu sa smernicama i rezultatima testiranja.

PRONAĐITE VAŠEG DILERA

Naši eksperti su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim servisima ili pronađite prodavca ispod.
Možda ćete morati da prihvatite da pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju