• Sve one su dizajnirane da budu najbolje. Koja je najbolja po vama?

  Da li vam je potrebna najveća, najsnažnija testera? Ili jednostavna za upotrebu, lagana testera? Bez obzira šta vi želite, vaša nova Husqvarna testera proizilazi iz decenija profesionalnog iskustva.

 • Koliko spremni želite da budete?

  Otkrijte našu novu liniju bacača snega: 100-, i potpuno novu 200- i 300-seriju! Sve performanse koje su vam potrebne, sa originalnim Husqvarna kvalitetom.

 • Pridružite nam se Na otvorenom.

  Zakoračite iza scene sa Husqvarnom, zakoračite u divljinu sa nama i budite prvi koji će saznati najnovije vesti. Sve je moguće “Na otvorenom” - odeljak posvećen našem svetu.

 • Izbegnite neplanirane prekide i ostanite u usponu.

 • Misleći na vas i na vašu celu baštu.

  Lepo napravljena i održavana bašta sa sobom nosi mnoge nagrade, a rad na tome bi trebao da vam pruži i mnogo zadovoljstva. Zato smo kreirali proizvode sa izvanrednim visokim performansama, trajnošću i inovativnim rešenjima. Naš asortiman moćnih proizvoda za spoljašnju upotrebu sadrži sve od testera i trimera do kosačica i bacača snega, i sve naše mašine vam pomažu da radite lako i udobno.

 • Strast prema snazi, performansama i inovativnim tehnikama.

  Radimo sa profesionalnim šumarima već 50 godina, što nam je pružilo jedinstveni uvid i radnu perspektivu koju smo mogli da iskoristimo u razvoju naših proizvoda. Zajedno sa našom željom za novim načinom razmišljanja i inovacijama, rezultat su moćne i pouzdane testere koje zadovoljavaju potrebe svih naših klijenata.

Više novosti iz Husqvarne