No Image Available

Borba protiv raka dojke

Podržite Roze kampanju da bismo zajedno podigli svest o riziku od raka dojke!

Pink 450 model
ROZE KAMPANJA

 

U čast obeležavanja međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, Husqvarna AB i Valhall d.o.o. distributer Husqvarna proizvoda za Srbiju će zajedno sa svojim saradnicima pomoći u borbi protiv ove smrtonosne bolesti.

Kupci u Srbiji mogu pomoći kupovinom limitirane serije igračke motorne testere roze boje. Za svaku kupovinu igračke Valhall d.o.o. će donirati 5€ udruženju “Društvo Srbije za borbu protiv raka”, organizaciji koja pruža programe i usluge za one čiji su životi pod uticajem raka dojke. Udruženju će biti poklonjena i sredstva od prodaje jedne H450 Roze limited edition motorne testere koja će biti ponuđena na licitaciji.

Husqvarna AB je globalno pokrenula kampanju putem svoje distributivne mreže o podizanju svesti borbe protiv raka dojke. Činjenica je da je ovu opaku bolest moguće pobediti uz nesebičnu pomoć svih nas zajedno. Nadamo se da će ova kampanja ukazati na važnost prevencije i ranog otkrivanja i pomoći onima koji su pogođeni bolešću.

Informacije o Husqvarna Roze kampanji motornih testera, kao i gde možete kupiti igračku u vama najbližim prodajnim mestima, možete pronaći na www.husqvarna.com/rs i na facebook stranici husqvarna.rs ili na telefon: +381 22 366 300.


#HusqvarnaCares #breastcancerawareness #gopink #Husqvarna

Kliknite ''Sviđa mi se'' na Husqvarna Srbija Facebook stranicu