Garden

Fordeler med MyPages

På Husqvarna MyPages får du tilgang til:

• Dine registrerte Husqvarna-produkter, inkludert relaterte produktdetaljer og brukerhåndbøker.
  • Kjøps- og garantiinformasjon om dine registrerte produkter.
  • Informasjon om serviceavtale (hvis aktuelt). Tilgang til MyProfile for oppdatering av personlige opplysninger.
  • Admin for abonnementer (tilgjengelig snart).

Flere funksjoner legges til fortløpende!

Banner 2021 Product Registration 1080x1080
Produktregistrering
Bruk knappen nedenfor for å registrere produktet ditt og opprette en personlig Husqvarna-konto. Sørg for å ha kvitteringen med kjøpsdatoen, Husqvarna ID-nummer (HID) eller produktnummeret (pNC) og serienummeret tilgjengelig. Du finner numrene på produktet. For enklest registrering skanner du QR-koden, hvis den er på produktet ditt, ved bruk av ikonet for QR-kode på registreringssiden. Vær oppmerksom på at produktregistrering ikke gjelder klær.
Registrer produktet mitt
Banner Product Registration My Pages 2021 2842x1812
MyPages
Bruk knappen nedenfor for å registrere produktet ditt og opprette en personlig Husqvarna-konto. Sørg for å ha kvitteringen med kjøpsdatoen, Husqvarna ID-nummer (HID) eller produktnummeret (pNC) og serienummeret tilgjengelig. Du finner numrene på produktet. For enklest registrering skanner du QR-koden, hvis den er på produktet ditt, ved bruk av ikonet for QR-kode på registreringssiden. Vær oppmerksom på at produktregistrering ikke gjelder klær.
Logg på MyPages