Service - een van de sterke punten van Husqvarna

Er zijn veel redenen om Husqvarna te verkiezen boven andere bedrijven. Eén van die redenen is dat uitsluitend erkende en bevoegde dealers onze producten verkopen. Velen van hen zijn als professional werkzaam geweest in de bosbouw of het hoveniersbedrijf. Dit garandeert dat u altijd deskundige hulp krijgt, of u nu een nieuw product kiest of uw bestaande machine laat repareren of onderhouden.

Wij hebben meer dan 325 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten en originele onderdelen, en bieden een uitgebreide service van topkwaliteit. Ons uiterst deskundige dealernetwerk zorgt ervoor dat uw producten nooit ver verwijderd zijn van de beste zorg en onderhoud, of u nu een particulier of professionele aannemer van tuinwerkzaamheden bent, of in het bos of de bouwsector werkt. Kortom: u krijgt de service die u verwacht als u een Husqvarna-product koopt.

Husqvarna Service technician

Geleverd door speciaal getrainde technici

Bij Husqvarna streven wij voortdurend naar perfectie om de markt het beste te bieden wat er mogelijk is. Service is geen uitzondering en al onze erkende dealers werken met technici die professioneel zijn getraind in reparatie en onderhoud van uw Husqvarna-producten. Voor elk product hebben wij een gedetailleerd serviceprogramma om de levensduur te verlengen en de prestatie op peil te houden.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur

Periodiek onderhoud van uw machine voorkomt onverwachte en kostbare uitval van uw machine. Onze service omvat een complete check-up. Wij beginnen met een controle van alle functies, die zowel het operationele systeem als het veiligheidssysteem omvat. Wij gebruiken alleen originele Husqvarna-reserveonderdelen om de kwaliteit en integriteit van uw machine te garanderen. Tot slot wordt de werking van de machine getest en wordt de machine daarna gereinigd voordat deze, samen met het onderhoudsrapport, wordt afgeleverd.

Service your Husqvarna product regularly
Original spare parts from Husqvarna

Hoogwaardige reserveonderdelen van Husqvarna

Uw Husqvarna-product kan uit meer dan duizend onderdelen bestaan, afhankelijk van welk model u kiest. Elk onderdeel is gemaakt van de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat uw Husqvarna lang meegaat. Daarom is het zo belangrijk dat onderdelen worden vervangen door originele onderdelen wanneer vervanging noodzakelijk is. Hierdoor blijft de functionaliteit en veiligheid van zowel het product als de onderdelen gegarandeerd.

Al onze erkende dealers leveren alleen originele Husqvarna-onderdelen, aangezien deze grondig zijn geïnspecteerd en gefabriceerd in overeenstemming met onze richtlijnen en testresultaten.

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten